Michael Monroe valmistautuu uuden musiikin julkaisuun – sai upean palautteen yllättävältä taholta: "Hienoa kuulla hänen kaltaiseltaan ammattilaiselta"

SuomiAreenassa esiintynyt Michael Monroe viettää hektistä keikkakesää. Hänen neljäs sooloalbuminsa One Man Gang julkaistaan lokakuussa. Ennen albumin julkaisua Monroe keikkailee tiuhaan tahtiin Suomessa ja ulkomailla.

Muusikko Michael Monroe kertoo esiintyvänsä muun muassa Japanissa festareilla elokuun alussa. Tämän jälkeen hän suuntaa kiertueelle Keski-Eurooppaan ja sen jälkeen pian uudestaan Japaniin.

Hän nauttii tämänhetkisestä tilanteestaan täysillä.

– Hyvää kuuluu. Minulla on sama bändi, jonka laitoin pystyyn Sami Yaffan kanssa vuonna 2010. Jos saisin valita ketkä tahansa soittajat bändiini elävien tai kuolleiden joukosta, valitsisin nämä soittajat, hän kehuu.

57-vuotias Monroe on esiintynyt tänä kesänä jo kaksilla festareilla Espanjassa. Kerran hän oli käynyt keikan jälkeen vierailemassa ystävänsä Tarja Turusen luona, joka sai kuulla etukäteen One Man Gang -albumin.

– Tarja sanoi, että soundaa muun muassa laulun puolesta paremmalta kuin koskaan. Hienoa kuulla hänen kaltaiseltaan ammattilaiselta tällaista palautetta, Monroe pohtii.

Hän on itsekin hyvin tyytyväinen uuteen albumiinsa.

– Levyllä on vahva persoonallisuus, siinä on omanlainen viba ja soundi.

”Suomen kesä on kaunis”

Taannoisen Barcelonan festarikeikan jälkeen Monroella oli kolme vapaapäivää, jolloin hän jäi sinne ja otti rennosti käymällä esimerkiksi uimassa. Varsinaista lomaa hänellä ei ole, mutta hän pyrkii käyttämään kaikki mahdolliset vapaapäivät rentoutumiseen.

Monroe kertoo nauttivansa myös mahdollisuuksien mukaan Suomen luonnosta.

– Suomen kesä on kaunis, kunhan se on vähäluminen. Olen nuorempana viettänyt kesäni maaseudulla, joten olen oppinut nauttimaan luonnosta, hän kertoo.

Mökkiä Monroella itsellään ei ole, mutta hän pitää kovasti esimerkiksi uimisesta. Hänen mukaansa ihanteellinen tapa lomailla Suomessa olisi viettää aikaa järven rannalla ja saunamökissä.

– Ei kannata lähteä kesällä lomalle muualle kun Suomessa on niin kaunista, hän päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja