Michael Monroe: Suuri kunnia päästä Veskun kanssa lavalle

Michael Monroe on yksi niistä artisteista, jotka esiintyvät tänään Vesa-Matti Loirin Vesku 70 -suurkonsertissa. Monroen mukaan artistien ystävyys perustuu molemminpuoliseen fanitukseen.

Michael Monroe nousee tänään lavalle Vesa-Matti Loirin suurkonsertissa. Monroe kertoo esittävänsä Loirin kanssa tänään Hartwall Areenalla Toivo Kärjen säveltämän kappaleen Kaikessa soi Blues.

– Se on ihan hauska se Veskun versio. Sen jälkeen, kun Vesku on sen levyttänyt, se ei ole kuulemma koskaan soittanut sitä. Tämä on siis todella spesiaali-juttu. Treenattiin kappaletta yhdessä Tavastialla viime maanantaina.

Monroe toteaa olevansa erittäin iloinen päästessään esiintymään Loirin juhlakonserttiin.

– Oon myös tosi iloinen siitä, että mun aikataulu salli tämän, meidän kiertue alkaa kuitenkin 9. päivä tätä kuuta. On suuri kunnia ja ilo olla mukana tässä. Vesku on rakas ystävä, ja ollut aina suuri sankari elämässäni, niin kuin on varmaan monille muillekin.

Monroe kertoo tavanneensa Loirin ensimmäistä kertaa 1980-luvun lopussa Turussa ollessaan markkinoimassa omaa levyään.

– Menin esittelemään itseni siellä Veskulle ja sanoin, että moi, mä olen sun suuri fani. Loiri sitten vastaavasti sanoi, että hänkin on myös mun fani. Ajattelin, että se sanoi sen vain kohteliaisuutta, mutta myöhemmin kävi ilmi, että kyllä se on tosissaan arvostanut mun tekemisiä vuosien varrella.

– Mikä sen parempi pohja ystävyydelle, kuin että fanitetaan toinen toisiamme, summaa Monroe.

Loirinuotiolla-ohjelman kuvauksissa uusi lähentyminen

Monroe kertoo lähentyineensä Loirin kanssa hiljattain uudestaan Loirinuotiolla-ohjelman kuvauksissa.

– Kuvauspäivän jälkeisenä päivänä sain pitkästä aikaa jutella rauhassa kahdestaan Loirin kanssa. Sain kysyä kaikkea, mikä on aina kiinnostanut.

– Kuvauksissa kävi ilmi, että ollaan todella samalla aaltopituudella. Ajatellaan samalla tavalla esimerkiksi siitä, ettei elämä pääty vielä fyysisen osuuden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat