Michael koki köyhyyden 1980-luvulla – maksoi nyt 36 perheen laskut, jotta nämä eivät joutuisi viettämään joulua ilman sähköjä

6:29
Mistä apua, kun varattomuus estää harrastamisen?

Michaelin joulu 1980-luvulla kului rahaongelmien vuoksi ilman sähköjä. Nyt mies käytti tonneja maksaakseen naapurustonsa perheiden erääntyneet sähkölaskut.

Kun Michael Esmond sai joulukuun sähkölaskun, hän muisti välittömästi 1980-luvun. Tuolloin Michaelilla meni huonommin, eikä hän voinut maksaa laskujaan. Joulu kuluikin ilman sähköjä, kertoo CNN.

Sittemmin miehen tilanne on parantunut. Michael on perustanut yrityksen ja tulee hyvin toimeen. Nyt hän päätti auttaa muita, joilla menee huonommin.

Halusi varmistaa, etteivät perheet vietä joulua ilman sähköä

Michael käytti 4600 dollaria maksaakseen naapurustonsa 36 perheen erääntyneet sähkölaskut. Teollaan mies halusi varmistaa, etteivät perheet vietä joulua ilman sähköä.

– Elin tuollaisen hetken 1980-luvulla. Koin saman tilanteen, oli vaikeaa maksaa laskuja. Kaasuni kytkettiin pois päältä eikä meillä ollut koko talvena lämmitystä, Michael muistelee haastattelussa.

Muistellessaan värjöttelemistään pakkasessa Michael päätti auttaa naapureitaan ja poistaa osan rahattomuuden aiheuttamasta stressistä.

Michael esittelee kirjettä, jonka naapurit saivat. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Se sai minut itkemään"

Naapuruston perheet saivat kirjeen, jossa kerrottiin, että Michaelin yritys hoiti heidän erääntyneen laskunsa. Mies onkin saanut paljon kiitosta toiminnastaan.

– Se sai minut itkemään. Että joku hänen kaltaisensa, veteraani, tulisi paikalle ja tekisi suuren eleen, laskuista vastaava Joanne Oliver kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja