Michael Jacksonin poika harvinaisessa haastattelussa: "Isäni puhui minulle kuin aikuiselle"

Edesmenneen Michael Jacksonin poika Prince on nykyään 19-vuotias nuori mies.

Prince Jackson on antanut harvinaisen haastattelun, jossa hän puhuu kuuluisasta isästään ja lapsuudestaan.

Kun Michael Jackson kuoli, niin media kuin fanit alkoivat pommittaa Princeä ja hänen sisaruksiaan Parisia ja Blanketia.

– Se on sokki. Kaikki tapahtui yhdellä kertaa. Mutta opimme, miten sen kanssa täytyy elää ja jättää se huomiotta.

Jacksonin lapset ovat olleet mediahuomion kohteena koko elämänsä. Lasten ollessa pieniä Jackson puki heidän naamioihin, jotka peittivät heidän kasvonsa.

Prince paljastaa haastattelussa, että naamioiden tarkoitus oli pitää lapsen anonyymeinä medialle. Jackson tahtoi, että hänen lapsensa pääsevät kokemaan elämän ilman häntä.

– Isäni puhui minulle kuin aikuiselle. Hän kertoi, että meidän pitää käyttää naamioita, koska hän halusi, että meillä on oma elämämme ilman häntä.

Prince toteaa, että sisarukset eivät tule koskaan pääsemään yli isänsä kuolemasta, mutta he ovat pikkuhiljaa oppineet elämään ilman häntä.

– Yksi selviytymiskeinoistani on se, että sisällytän hänen muistonsa kaikkialle elämääni. Yritykseni logossa on viittauksia häneen, käytän hänen vertauskuviaan ja yritän elää siten, miten hän meitä opetti.

Prince kertoo, että monet odottavat hänen seuraavan isänsä jalanjälkiä ja ryhtyvän muusikoksi, vaikka hän ei osaa laulaa, saati tanssia.

–  Musiikki on iso osa elämääni. Se on muovannut minusta tällaisen kuin olen, mutta olen aina halunnut hakeutua enemmän tuotannon puolelle. Isäni kysyi aina minulta, mitä haluaisin tehdä ja vastaukseni oli aina, että haluan mieluummin tuottaa ja ohjata.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja