Michael Jacksonin lapset harvinaisessa yhteiskuvassa – tältä näyttää 15-vuotias Blanket

Edesmenneen laulajalegenda Michael Jacksonin lapset viettivät joulua yhdessä.

Vuonna 2009 kuolleen, popin kuninkaaksi tituleeratun Michael Jacksonin tytär Paris Jackson julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen kuvan, missä kaikki kolme sisarusta ovat yhdessä.

– Hyvää joulua meiltä teille, toivotetaan kuvatekstissä.

Jacksonin lapset ovat jo kaikki isoja. 20-vuotiaan Prince Jacksonin, 19-vuotiaan Paris Jacksonin ja 15-vuotiaan Blanket Jacksonin henkilökohtaisesta elämästä tiedetään suhteellisen vähän, sillä he ovat yrittäneet pysyä poissa julkisuudesta.

Jacksonin lapset ovat kuitenkin olleet mediahuomion kohteena koko elämänsä. Lasten ollessa pieniä Jackson puki heidät naamioihin, jotka peittivät heidän kasvonsa.

Prince paljasti vuonna 2016 antamassaan haastattelussa, että naamioiden tarkoitus oli pitää lapset anonyymeinä medialle. Jackson tahtoi, että hänen lapsensa pääsevät kokemaan elämän ilman hänen julkisuuttaan.

Prince kertoi tuolloin myös, että ei aio lähteä isänsä jalanjäljille artistina. Hän on enemmän kiinnostunut tuottamisesta.

The Sun lehden tietojen mukaan nuorin lapsi Blanket olisi lähdössä luomaan musiikkiuraa isänsä tavoin.

Paris on aikaisemmin halunnut näyttelijäksi ja tehnyt myös mallintöitä. Businessinsider-sivuston mukaan huumeongelmista kärsinyt nuori haluaa suunnata voimansa nyt muiden auttamiseen.

Paris puhuu avoimesti mielenterveysongelmista ja kertoo, miten haluaisi käyttää kuuluisuuttaan tiedon levittämiseksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja