Mainos

Michael Jacksonin klassikkolevyt tuottanut legenda pahoittelee kohuhaastattelua – mutta ei pyörrä puheitaan

Tuottajalegenda Quincy Jones, 85, lateli Vulture-sivuston haastattelussa melkoisia väitteitä viihdemaailman tähdistä. Nyt Jones sanoo sosiaalisessa mediassa julkaistussa lausunnossa tehneensä virheen.

Muun muassa Michael Jacksonin ikoniset studioalbumit Off the Wall (1979), Thriller (1982) ja Bad (1987) tuottanut Quincy Jones, 84, pyytää Twitterissä julkaistussa lausunnossa anteeksi Vulture- ja GQ-sivustojen haastatteluissa kertomiaan asioita.

Musiikkituottajana sekä muun muassa elokuva- ja tv-tuottajana ja jazz-muusikkona tunnettu Jones väitti, että koomikko Richard Pryorilla ja näyttelijätähti Marlon Brandolla oli seksisuhde.

Jones myös kuvailee The Beatlesin jäseniä "soittotaidottomiksi kusipäiksi" ja edesmennyttä kitaristilegenda Jimi Hendrixiä pelkuriksi. Hän myös haukkuu ystävänsä Bonon johtaman U2-yhtyeen nykyistä tuotantoa ja nykymusiikkia yleisesti sekä sanoo Michael Jacksonin varastaneen paljon kappaleita muilta.

Tuottajalegenda väittää haastatteluissa myös tietävänsä vuonna 1963 kuolleen USA:n presidentti John F. Kennedyn murhaajan sekä tapailleensa nykyisen presidentin Donald Trumpin tytärtä Ivanka Trumpia.

– Kuusi tytärtäni halusivat puhua minulle asioista, joista puhuin haastatteluissa. Olen nyt oppinut läksyni! anteeksipyynnössä lukee.

– On väärin puhua tuolla tavalla toisista ihmisistä. Haastatteluissa suustani päästämät asiat muista ihmisistä jättivät varjoon ne asiat ja epäkohdat, mitä todella halusin tuoda esiin: rasismi, epätasa-arvo, homofobia.

Jones pyytää anteeksi sekä eläviltä että kuolleilta ihmisiltä, jotka hän toi esiin artikkeleissa. Tuottaja ei kuitenkaan peru tiedotteessa puheitaan, vaan toteaa vain tehneensä virheen.

Television puolella Quincy Jones on tuottanut muun muassa komediasarjaa Bel-Airin prinssi, jota tähditti Will Smith. Hän tuotti myös Steven Spielbergin ohjaaman, Whoopi Goldbergin ja Danny Gloverin tähdittämän Häivähdys purppuraa -elokuvan (1985).

Jones on voittanut urallaan kaikkiaan 28 Grammy-palkintoa. Hänellä on seitsemän lasta, joista yksi on muun muassa Konttori-sarjassa näytellyt Rashida Jones.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.