Mainos

Michael Jacksonia muistettiin konsertissa Kaliforniassa

Vuosittaisessa Black Entertainment Awards -palkintogaalassa on muisteltu popin kuningasta tähden perheenjäsenien läsnäollessa. Kalifornian Los Olivosissa pidettyyn palkintogaalaan saapui paitsi Jackon oma isä Joe Jackson, lavalle nousi Jaksonin perheen toinen maailmantähti, pikkusisko Janet Jackson.

Palkintogaalassa Michaelin kappaleita tulkitsi muun muassa elokuvanäyttelijänä tunnettu Jamie Foxx.

Iäkäs Joe Jakson saapui palkintogaalaan 30 minuuttia ennen gaalan alkua ja sai media ryntäämään peräänsä punaiselle matolle. Joe Jackson oli hetkeä aiemmin sanonut puhelinhaastattelussa epäilevänsä poikansa kuolemaan liittyvän jonkinlaisen rikoksen.

- Olemme ottaneet tämän raskaasti. Michaelille tehdään kaksi ruuminavausta. Toinen on jo tehty ja toinen tehdään sen vuoksi, jos ensimmäisessä on jäänyt jotakin huomaamatta, Joe sanoi.

Fanit ympäröivät edelleen Michael Jacksonin entistä kotitilaa, Neverland Ranchia, joka myös sijaitsee Los Olivosissa, Los Angelesin ulkopuolella. Jacksonin perheenjäseniä nähtiin tilalla lauantaina, mikä oli omiaan kiihdyttämään spekulaatioita siitä, että tähti haudattaisiin tilalle. Jackson lähti Neverland-tilaltaan vuonna 2005 sen jälkeen, kun häntä jo toistamiseen syytettiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Oikeus totesi Jacksonin myöhemmin syyttömäksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.