Michael Douglasin ja Catherine Zeta Jonesin poika lukion tanssijaisissa – kuin vanhempiensa yhdistelmä

Catherine Zeta Jones juhlisti poikansa tanssiaispäivää Instagram-tilillään.

Vuonna 2000 syntynyt Dylan Michael Douglas vietti perinteistä lukion tanssijaispäivää säteilevien vanhempiensa seurassa. Teinihurmuri oli pukeutunut mustaan smokkiin.

Michael Douglasin ja Catherine Zeta Jonesin poika Dylan muistuttaa etäisesti molempia vanhempiaan. Hän on perinyt äitinsä elegantit tummat piirteet ja isänsä komeuden.

Zeta Jones latasi kahden kuvan julkaisun Instagram-tililleen. Toisessa kuvassa komeilee Dylan ja toisessa poika on saanut vierelleen onnelliset vanhempansa.

– Valmistuminen kulman takana! Olen niin ylpeä sinusta, Yliopisto odottaa! Ylpeä äiti kirjoitti Instagram-julkaisuun.

Dylanin lisäksi Hollywood-pariskunnalla on 15-vuotias tytär Carys Zeta Douglas. Viime vuonna Zeta Jones sanoi Jimmy Kimmelin haastattelussa, että molemmat lapset haaveilevat urasta viihdealalla.

– He käyvät joka kesä leirillä, siellä he pääsevät tekemään musikaaleja ja näytelmiä. Minulla on ollut mahtava elämä alalla joten, jos he haluavat kokeilla siipiään, he tietävät kuinka pieni prosentti lyö itsensä läpi. Mielestäni heillä on vaadittavat taidot ja tiedän, että heiltä löytyy vaadittava into, Zeta Jones sanoi lapsistaan juontajalle.

Lähde: E Online

Lue myös:

    Uusimmat