Metti Forssellin suloinen vauvavatsa varastaa huomion – julkaisi tunnelmallisen yhteiskuvan Mikael-puolison kanssa

Muotibloggaaja Metti Forsselin tyylivinkit 2:10
Metti Forssel antaa parhaimmat vinkkinsä oman tyylin löytämiseen

Metti ja Mikael Forssellin kolmannen lapsen syntymä lähestyy. 

Bloggaaja Metti ja ex-jalkapalloilija Mikael Forssell julkaisivat tunnelmallisen yhteiskuvan, jossa he kävelevät yhdessä käsi kädessä rantakallioilla. Onnellisena säteilevän Metin raskaus on loppumetreillä, ja hänen suloinen vauvavatsansa varastaa kuvassa huomion.  

Jos julkaisu ei näy, näet sen myös tästä

– Mihin ikinä menet, mene koko sydämellä, Metti kirjoittaa julkaisussaan. 

Pariskunta ei ole paljastanut tarkkaa laskettua aikaa, mutta vauvan on määrä syntyä nyt kesällä.

Metti kirjoitti tammikuussa blogitekstin, jossa hän hehkutti raskausonneaan.   

– Jaon alkuviikosta meidän ihanat ilouutisemme – meille on tulossa perheenlisäystä tänä vuonna. Olemme aivan suunnattoman onnellisia uudesta tulokkaasta ja ihanaa, että voin jakaa tämän uutisen nyt myös teidän kanssanne, hän kirjoittaa. – Laskettua aikaa tai tarkkaa raskausviikkoa en vielä tässä vaiheessa kerro. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että jos kaikki menee hyvin, meille syntyy kesävauva, hän vastasi uteluihin vielä tuolloin. 

Metti paljasti myös tekstissään ihanan tavan, jolla hän ja Mikael olivat kertoneet Lilianille, 8, ja Lucakselle, 5, tulevasta pikku sisaruksesta.

– Ostimme lapsille yhteisen joululahjan, jonka he saivat avata kertomisen yhteydessä. Paketista löytyi pehmoinen pupu, tutteja ja muita pieniä juttuja tulevalle vauvalle. Nämä asiat isosisarukset saavat antaa pikkuiselle sitten sairaalassa, kun tulevat ensimmäistä kertaa vauvaa katsomaan.

Forssellit ovat olleet naimisissa vuodesta 2014. Mikael Forssell on entinen jalkapalloilija, ja nykyisin hän toimii Helsingin Jalkapalloklubin A-junioireiden päävalmentajana. Metti Forssell on palkittu muoti- ja kauneusbloggaaja.

Lue myös:

    Uusimmat