Meteorologi Joonas Koskela nähtiin ensimmäistä kertaa Huomenta Suomessa – näin hän houkutteli Sini-koiran kanssaan suoraan lähetykseen

7:37
Näin sujui Joonas Koskelan ensimmäinen työpäivä Maikkarilla

Meteorologi Joonas Koskela teki ensimmäiset suorat lähetykset Maikkarille tänään torstaina.  

Meteorologi teki torstaina 19. tammikuuta ensimmäiset lähetykset Huomenta Suomeen sekä MTV Uutiset Liveen. Koskela paljastaa, että hän harjoitteli edellisenä päivänä ja jo seuraavana päivänä asteli rennoin ottein suoraan lähetykseen. Koskelalla on vuosien kokemus suorista tv-lähetyksistä, sillä hän työskenteli aikaisemmin Ylellä.

– Tässä saa oikeasti kävellä ja ottaa ihan kunnolla askelia, että pääsee kartan edestä pois, Koskela kertoi sääkarttojen edessä.

Tarkkaavaiset tv-katsojat varmasti huomasivat, että Koskelan seurana lähetyksissä nähtiin myös tuttu karvakaveri – nimittäin Pekka Poudan ihastuttava Sini-koira. Koskela paljastikin, että hänen taskussaan oli koiralle herkkuja ja sen vuoksi Sini viihtyi hänen seurassaan sääkarttojen luona.

– Oli hauskaa ja se tavallaan rentoutti tekemistä, kun oli ylimääräinen härvääjä jaloissa. Ei oikein osannut sitäkään vähään jännittää, mitä saattoi jännittää ennen lähetystä.

Millaisia vinkkejä Pekka Pouta antoi uudelle työkaverilleen? Katso ylläolevalta videolta.

Sini viihtyi Joonaksen kanssa sääkarttojen edessä:

2:22
Sini-koira liittyi Joonas Koskelan seuraan Huomenta Suomessa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja