Meteorologi ei ehtinyt sanoa sanaakaan, kun valahti jo lattialle – pelottava tilanne suorassa CBS:n lähetyksessä

Uutisankkuri sai aivoinfarktin kesken lähetyksen:"Sanat eivät vain tulleet ulos suustani" 1:35
KATSO MYÖS: Uutisankkuri sai aivoinfarktin kesken lähetyksen: "Sanat eivät vain tulleet suustani"

Meteorologi pyörtyi kesken suoran lähetyksen, mutta vakuuttaa olevansa nyt kunnossa.

Yhdysvaltalainen meteorologi Alissa Carlson pelästytti katsojat ja työtoverinsa toden teolla lyyhistyessään lattialle kesken CBS Los Angelesin alla toimivan KCAL Newsin aamu-uutisten viime viikonloppuna, kertoo Today.

Katso pelottava tilanne alta:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

KCAL Newsin ankkurit Nichelle Medina ja Rachel Kim johtivat keskustelun sääosioon, mutta Carlson ehti hymyillä vain hetken ennen kuin hänen silmänsä pyörähtivät ympäri. Meteorologi lyyhistyi pöydälle ja lopulta valahti lattialle. Ankkurit totesivat nopeasti lähetyksen menevän tauolle. Kollegoiden kerrotaan rientäneen naisen avuksi ja soittaneen hänelle apua.

KCAL News julkaisi myöhemmin Twitter-päivityksen, jossa kertoi Carlsonin pyörtyneen kesken aamun sääosion ja kiitteli katsojien antamasta tuesta. Uutisasema kertoo meteorologin vakuuttaneen toipuvansa.

Myös Carlson on ehtinyt jo kiitellä katsojia somepäivityksissään.

– Kiitos kaikista ystävällisistä toivotuksista toipuessani päävammasta. Olen päässyt sairaalasta ja voin hyvin. Paljon unta ja jopa hieman pizzaa, Carlson kirjoitti Instagamin Tarinat-osiossa.

Carlson kertoi, että vaikka hänellä todettiin sydänvaiva vuonna 2014, se ei ollut pyörtymisen syy tällä kertaa. Carlson on aiemmin kertonut saaneensa tietää sydänviastaan, kun pahoinvointi yllätti – tuolloinkin kesken suoran lähetyksen –, ja hän meni lääkäriin.

Viime syksynä samankaltainen tilanne pelästytti toisessa uutislähetyksessä. Katso jutun alusta löytyvältä videolta hetki, kun uutisankkuri Julie Chin sai aivoinfarktin kesken lähetyksen.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat