Mestis-seuran tukala tilanne sai Karri Rämön kaivamaan taskujaan, seuran tulevaisuus oli vaakalaudalla – "Tuskin olisi pelattu enää ollenkaan"

TPS:n riveihin siirtynyt Karri Rämö toimi pelastavana enkelinä, kun hän pelasti Mestis-joukkue Heinolan Peliittojen kauden omakustanteisesti.

Mestis-joukkueet ovat olleet suurissa vaikeuksissa koronapandemian keskellä. Sarja oli syystalvella pitkään tauolla, mikä loi entistä enemmän hankaluuksia eri seuroille.

Mestis teki helmikuun alussa päätöksen jatkaa sarjakauttaan. SaPKo ja RoKi jättivät leikin kesken, mutta muut joukkueet päättivät jatkaa kauttaan. Myös Heinolan Peliitat oli lähellä joutua pistämään pelin poikki, mutta he saivatkin apua.

Peliittojen pelastajaksi saapui Karri Rämö, joka kaivoi tarvittavan rahasumman kauden jatkamiseksi omista taskuistaan.

– Kun tuet ja muut tulivat sinne, ero pelaamattomuudella ja pelaamisella merkittävä, mutta loppu viimein sen verran pieni ero, että oli helppo lähteä auttamaan, että saadaan kausi pelattua loppuun, Rämö kertoo.

Päijät-Hämeessä kiekko-oppinsa saanut maalivahti tiesi tarkalleen, mitä kauden keskeyttäminen olisi Peliitoille maksanut. Rämö päätti kantaa kortensa kekoon auttaakseen tärkeää yhteisöä.

– Jos tätä kautta ei olisi pelattu siellä loppuun, tuskin olisi pelattu ensi kaudella enää ollenkaan jääkiekkoa Heinolassa. Se on mulle niin tärkeä paikka, että kiekko pysyy siellä.

Lue myös:

    Uusimmat