Mestariksi palanneelta Anthony Joshualta paljastus shokkitappiosta – "En tiennyt, mikä minussa oli vikana"

Nyrkkeilyn raskaan sarjan neljä MM-vyötä takaisin itselleen lyönyt Anthony Joshua on paljastanut, että hänellä oli terveyshuolia ensimmäisessä ottelussa Andy Ruiz junioria vastaan kesäkuussa.

Joshua kärsi yllättävän tyrmäystappion Ruizille kesäkuussa New Yorkissa. Hän palasi tuon ottelun asetelmiin lauantaina, kun hän oli kukistanut Ruizin uusinnassa yksimielisellä tuomaripäätöksellä

– Minulla oli terveyshuolia, jotka olivat jatkuneet jonkin aikaa. En tiennyt, mikä minussa oli vikana. Olin niin väsynyt, ja luulin sen johtuvan harjoittelusta, Joshua kommentoi. 

– Pukuhuoneessa ennen ottelua laitoin pääni jäävesiämpäriin ja ajattelin, että "miksi olen niin väsynyt". Minulle tehtiin operaatio myös tämän ottelun harjoitusleirin aikana, mutta minulla ei ollut ongelmia, kun aloitin harjoittelemisen kesäkuussa, Joshua jatkoi paljastamatta sen enempää mainitsemastaan operaatiosta.

Todennäköisimmät vaihtoehdot Joshuan seuraavaksi vastustajaksi ovat WBO-liiton ykköshaastaja Oleksandr Usyk ja IBF:n vastaava Kubrat Pulev

Joshuan promoottori Eddie Hearn kertoi, että Valioliiga-seura Tottenhamin uusi kotistadion on ehdolla seuraavan taiston näyttämöksi. 

– Wembley ei oikein sovi aikatauluun. Keskustelimme Tottenhamin kanssa jo tämän ottelun järjestämisestä, ja he olivat kiinnostuneita, mutta päivämäärät eivät sopineet. He haluaisivat isännöidä seuraavaa ottelua, ja se olisi hieno stadion ottelun järjestämiseen Lontoossa, Hearn pyöritteli. 

Lue myös:

    Uusimmat