Mestarien liigan voitto ja 12 liigatitteliä – jalkapallolegenda ilmoitti paluustaan 36-vuotiaana: "Ei jää kiinni sitoutumisesta"

Hollantilainen jalkapalloseura Groningen on saamassa takaisin yhden kaikkien aikojen suurimmistaan. Upean uran Euroopan ja maailman huipulla tehnyt Arjen Robben pyrkii kasvattajaseuransa ykkösmiehistöön ensi kaudeksi – pelaajana.

Hollannin maajoukkueessa 96 ottelua pelannut, Mestarien liigan voittanut ja Hollannissa, Englannissa, Espanjassa sekä Saksassa kaikkiaan 12 liigamestaruutta juhlinut Robben, 36, ilmoitti vuosi sitten peliuransa päättämisestä edustettuaan saksalaisjätti Bayern Müncheniä vuosikymmenen ajan.

Rakkaus kasvattajaseuraan sai miehen kuitenkin kaivamaan nappulakengät komerosta.

– Seura kaipaa kaikkea mahdollista apua tänä koronakriisin aikana. Olen ollut mukana auttamassa ja miettinyt, mitä muuta voisin vielä tehdä. Viime viikkoina olen jutellut seuran kanssa ja ehkä eniten kuunnellut fanien viestiä eli "Arjen, seuraa sydäntäsi!". Paluu pelaajaksi Groningeen alkoi kutkuttamaan, ja se on nyt tavoitteeni. En tiedä tuleeko tästä mitään, mutta tiedän, että ei se ainakaan jää kiinni sitoutumisesta ja motivaatiosta, Robben kertoi seuran sivuilla.

– Pelaaminen FC Groningenin paidassa jälleen on nyt unelmani. 

Hollannin maajoukkueessa Robben on saavuttanut MM-hopean ja -pronssin vuosina 2010 ja 2014. 

Lue myös:

    Uusimmat