Sankari Lionel Messiltä tunteikas viesti – Barcelona juhli Espanjan cupissa

Barcelona on voittanut Bilbaon ja vienyt jalkapallon Espanjan cupin Copa del Reyn mestaruuden kirkkain lukemin 4–0. Lauantain myöhäisillan ottelu ratkaistiin vain 12 kohtalokkaan minuutin varrella Barcan tehdessä neljä maalia putkeen toisella puoliajalla.

Joukkueen supertähti Lionel Messi teki maaleista kaksi. Messi oli mukana voittamassa Espanjan cupia jo seitsemättä kertaa. Messin maalit syntyivät neljän minuutin sisällä toisistaan.

– On aivan erityistä olla kapteenina joukkueessa, jossa olen viettänyt koko elämäni, ja on aivan erityistä päästä nostamaan tämä pokaali, Messi kommentoi.

Joukkueen muut maalintekijät olivat ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann ja hollantilainen keskikentän pelaaja Frenkie de Jong.

Bilbaolle tappio oli erityisen kirvelevä siksi, että joukkue oli vain kaksi viikkoa sitten hävinnyt myös viime vuodelta siirretyn finaalin Real Sociedadille.

– Molemmissa finaaleissa pelasimme tuntuvasti alle sen tason, johon kykenemme, sanoi joukkueen valmentaja Marcelino Garcia Toral.