Mersu-pomo kiehui Bottas-Vettel-kolarin seuraamuksista - "Tuhosi koko kisan"

Mercedeksen johtokuntaan kuuluva F1-legenda Niki Lauda ei sulattanut Ferrarin Sebastian Vettelin rangaistusta, jonka hän sai ajettuaan Valtteri Bottaksen perään Ranskan F1-kisan startissa.

Vettel sanoi itse kisan jälkeen, että jäi jumiin ja kun pito katosi, hän rysäytti Bottaksen perään. Saksalainen sai tilanteesta viiden sekunnin aikarangaistuksen. Valtteri Bottas antoi oman kantansa C Moren haastattelussa, kun taas Vettel pahoitteli tapahtunutta.


Vettel oli maalissa viides ja Bottas vasta seitsemäs. Kisan voittoon ajoi ylivoimaisesti Mercedeksen Lewis Hamilton, joten toisesta ruudusta lähteneellä Bottaksella olisi ollut hyvät mahdollisuudet. Sky Sports kysyi Laudalta, olisiko Mercedes voinut saada kisasta kaksoisvoiton, ja tämä käänsi puheen heti avausmutkan kolariin.

- Uskon että se (kaksoisvoitto) olisi ollut mahdollista, mutta sitä en ymmärrä, miten Vettel sai vain viisi sekuntia hänen valtavasta virheestään. Se oli liian vähän, Lauda totesi.

- Voisi antaa enemmän. Viisi sekuntia ei ole mitään. Hän tuhosi koko kisan sekä itseltään että Valtterilta, Lauda puhisi.




Lue myös:

    Uusimmat