Mercedes sai kritiikkiä höpötyksistään – Valtteri Bottaksella epäilys Ferrarista

Mercedes piti parasta vauhtia perjantain toisissa vapaissa harjoituksissa Australian Melbournessa, F1-kauden avauskisan alla. Saksalaistalli sai nopeasti kritiikkiä Ferrarin Sebastian Vetteliltä, joka viittasi Mercedeksen aiempiin vauhtivähättelyihin. Valtteri Bottas sen sijaan epäilee sitä, löikö Ferrari vielä kaikkea peliin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Australian GP suorana 15.-17.3.
La: 3. harjoitukset klo 04.55, aika-ajot klo 07.55, ennakkotunnelmat klo 07.00
Su: Australian GP klo 07.10, ennakkotunnelmat klo 06.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Perjantain harjoitusten päätteeksi Mercedes-kuskit olivat sijoilla yksi ja kaksi. Bottas jäi vain 48 tuhannesosaa tallikaveristaan Lewis Hamiltonista, jonka paras kierros merkattiin aikaa 1.22,600.

– Eipä tässä perjantaina lyödä vielä mitään luuta kurkkuun. Keskityimme omiin juttuihimme ja auto tuntui selkeästi paremmalta mitä testeissä, Bottas mietti C Morelle.

Bottaksen mukaan Mercedeksen menopeli ”vain parani” päivän edetessä.

– Niin myös ajat näyttivät. Katsotaan sitten huomenna, että miten muut menevät. Laittoivatko muut kaikkea peliin ja niin edelleen. Me tiedämme tasan tarkkaan, että kuinka paljon me pystymme parantamaan. Ei ole mitään hajua, että paljonko muut pystyvät, Bottas pohdiskeli.

Mercedes sai kritiikkiä Ferrari-kuski Vetteliltä, jonka mukaan saksalaistallin vauhtivähättelyt olivat ”paskapuhetta”.

Bottas sen sijaan heitti oman epäilyksen Ferrarin suuntaan. Suomalaiskuski uskoo, että Maranellon punainen kiristää tahtia lauantaina.

– Eiköhän. He olivat niin vahvoja talvitesteissä, että tuskinpa heidän vauhti on minnekään kadonnut. Eivätköhän he ole heti huomenna nopeampia, Bottas uskoo. 

Lue myös:

    Uusimmat