Mercedes-Benzin uusi C-sarjalainen alkaa olla valmis

Detroitin autonäyttelyssä ensi vuonna esiteltävä Mercedes-Benzin neljännen sukupolven C-sarjalainen alkaa olla valmis.

Uuden kevytrakenteisimman korin ja merkittävän alumiinin käytön ansiosta kori on Mercedeksen mukaan jopa 100 kiloa edeltäjäänsä kevyempi. Se näkyy parantuneessa polttoainetaloudessa.

Auto antaa kuljettajalleen mahdollisuuden valita tilanteeseen sopivat ajotavan, ohjauksen ja alustan asetukset. Mercedes on myös vahvistanut, että C-sarjaan tulee lisävarusteena saataville ilmajousitus.

Myös AMG-tehomalli on luvassa. Se on jo nähty testeissä Nürnburgringillä.

Auto tulee todennäköisimmin myyntiin 4-litraisen ahdetun V8:n vauhdittamana. Perusmalli on E-sarjan tapaan takavetoinen, mutta tarjolle tulee myös nelivetoinen versio. AMG-mallin julkaisua odotetaan ensi vuoden puoliväliin mennessä.

Täysin uutena versiona on luvassa Audin A5 Sporbackin ja BMW 3 GT:n haastava viisiovinen malli sekä avonainen cabriolet. Parempien tilojen vuoksi ensimmäinen tullee perustumaan Kiinan markkinoilla olevaan C-sarjan pidemmän akselivälin malliin. Mallit ovat luvassa markkinoille vuonna 2015.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja