Mercedekseltä kuvaava video: Valtteri Bottaksella lämpimät välit ex-talliinsa – samassa yksityiskoneessa Lewis Hamiltonin ja Toto Wolffin kanssa

Tulosruutu: Charles Leclerc voitti Itävallan GP:n, Valtteri Bottas jäi juuri ja juuri pisteiden ulkopuolelle

Vaikka Valtteri Bottas jätti Mercedeksen viime kauden jälkeen, on hänellä yhä lämpimät välit ex-talliinsa päin. Tästä omaa esimerkkiä kertoo Mercedeksen tuore video, jossa Bottas istuskeli Lewis Hamiltonin ja Toto Wolffin kanssa samassa yksityiskoneessa.

Mercedes jakoi Instagramissa videon, jossa näkyy kuinka Bottas istuskelee tyttöystävänsä Tiffany Cromwellin, kuntovalmentajansa Antti Vierulan ja Mercedeksen brittikuskin Lewis Hamiltonin kanssa yksityiskoneessa, johon astelee myös Mersun tallipäällikkö Toto Wolff.

Hamilton puhui jo viime kaudella useaan otteeseen siitä, miten hän pitää Bottasta hänen kaikkien aikojen parhaana tallikaverinaan. Kaksikon välit ovat pysyneet lämpiminä myös sen jälkeen, kun Bottas hyppäsi Alfa Romeolle.

Twitter-jako Mercedeksen videosta näkyy täältä.

Koneessa mukana olleista kuljettajista Hamilton oli sunnuntain Itävallan GP:ssä kolmas. Kisaan varikolta lähtenyt Bottas jäi juuri ja juuri pistesijojen ulkopuolelle oltuaan 11:s.

Lue myös:

    Uusimmat