Meno kuin ostos-tv:ssä! Täydelliset vatsalihakset voi pian saada vain makaamalla paikoillaan

EMSculpt-nimellä kulkeva laite lupaa vatsalihakset nopeasti. Se on osa ilmiötä, jossa upeita tuloksia halutaan hyvin vähällä vaivalla.

– Jotkut kutsuvat sitä steroideiksi ilman niiden aiheuttamaa aggressiota, plastiikkakirurgi Ryan Neinstein kuvaa.

New Yorkissa toimiva Neinstein on yksi monista, jotka tarjoavat uutta metodia vatsalihasten saamiseen – tietenkin ilman hikistä liikuntaa, kertoo Bloomberg-sivusto.

EMSculpt-nimellä kulkeva laite saa lihakset supistelemaan samalla, kun käyttäjä makaa paikallaan. Neinstein kuvaa metodia sanoilla "atleettinen kohtaa esteettisen".

Kahdessa viikossa vuoden työtä vastaavia tuloksia?

Kone käsittelee vatsalihaksia tai pakaroita sähkömagneettisilla aalloilla, jotka vastaavat "tuhansia" vatsalihasliikkeitä. Metodi ei suoranaisesti satu, mutta tuntuu epämiellyttävältä. Se myös kuulostaa samalta kuin Ostos-tv:stäkin tutut laitteet.

Neinsteinin mukaan laite on kuitenkin erilainen ja tarjoaa tuloksia jo neljän kerran jälkeen.

– Kahdessa viikossa asiakkaan pitäisi saada vuoden työtä vastaavia tuloksia keskivartaloon tai pakaroihin, mies maalailee.

Laitetta on kokeiltu kliinisessä testissä pienellä 22 käyttäjän joukolla. Heidän kehonsa rasva väheni koeajalla 20 prosentilla.

Hoito on hyvin kallista, tulokset katoavat lopulta

Laite on osa ilmiötä, jossa upeita tuloksia halutaan hyvin vähällä vaivalla. Neinstein kuitenkin kieltää, että koneella yritettäisiin korvata liikunta.

Halpaa hoito ei ole. Neljä kertaa laitteessa maksaa tuhansia dollareita. Laitteen tarjoamat tulokset eivät Healthlinen mukaan myöskään ole pysyviä: jos hoidot lopettaa, myös tulokset katoavat.

Tämä tulos pysyy! Videolla valmentajat näyttävät, kuinka vatsalihaksiin saadaan kunnon rutistus. Artikkeli jatkuu videon alla.

5:35

Pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta

Koska metodi on melko uusi, sen pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta. Sitä, voisivatko sähkömagneettiset aallot pitkäaikaisessa käytössä vahingoittaa esimerkiksi sisäelimiä, ei ole tutkittu.

Laite ei myöskään sovi esimerkiksi ihmisille, joilla on kehossaan kirurgisten operaatioiden jäljiltä metallisia osia, tai joilla on esimerkiksi sydämentahdistin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja