Kourtney Kardashian luottaa perheensä apuun unelmahäitä järjestäessään

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta

Julkisuuteen on levinnyt paljastuksia Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin häistä.

Lähipiiri paljasti yksityiskohtia tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianin, sekä The Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barkerin häiden järjestelyistä Hollywoodlife-sivustolle.

Lähteen mukaan Kourtney ja Travis eivät halua ammattilaista suunnittelemaan kokonaan suurta päiväänsä vaan Kourtney luottaa äitiinsä ja siskoihinsa yksityiskohtien viilaamisessa. Kourtney haluaa perheensä auttavan järjestelyjen jokaisessa vaiheessa, kuten juhlapaikan, kukkien, valaistuksen, tarjottavien, sekä tietenkin puvun valitsemisessa.

– Hän tietää perheensä maun ja luottaa siihen, että jokainen perheenjäsen tietää millaiset häät hän haluaa, lähde jatkaa.

– Kourtneylla on visio, jonka hän toteuttaa yhdessä läheistensä kanssa saadakseen unelmiensa päivän.

Hollywoodlife-sivuston mukaan Kourtney haluaisi häidensä pidettävän jo tänä vuonna ja mahdollisesti katselee sopivaa päivää tulevalle kesälle. Pariskunta on kuitenkin joustava ja haluaisi COVID-19 pandemian rauhoittuvan ennen suurta päivää.

Juhlajärjestäjä Mindy Weiss, joka yleensä järjestää Kardashianien juhlia työskentelee kuitenkin tiiviisti perhettä auttaakseen ja on laittanut jo pyörät pyörimään suunnittelun osalta.

Tuleva aviomies Barker on antanut Kourtneylle vapaat kädet järjestelyjen suhteen, koska uskoo että tosi-tv-tähdellä on parempi visio tulevista juhlista ja haluaa että päivä on täydellinen tulevalle vaimolleen.

Kourtney itse on ottanut rennon asenteen eikä halua häiden olevan massiiviset. Isoilta juhlilta tuskin vältytään, sillä molemmilla on suuret perheet joten vieraslistankin odotetaan olevan suuri, lähipiiri kertoo.

Pariskunta julkisti suhteensa vuonna 2021 ystävänpäivän jälkeen ja Travis Barker kosi Kourtneyta lokakuun 17. päivä kauniilla rannalla Kalifornian Montecitossa.

Lue myös:

    Uusimmat