Menikö Audin tuotesijoittelu uudessa Avengers-leffassa ihan reisille? Valmistajan mukaan ei

Audi e-tron GT concept on upea neliovinen coupe 0:44
Tältä näyttää Audi e-tron GT concept.

Tämä artikkeli ei sisällä juonipaljastuksia tämän hetken kuumimmasta supersankarielokuvasta.

Marvelin tuoreessa elokuvassa Avengers: Endgame nähdään sekä Audi e-tron Sportback että e-tron GT:n konseptimalli. Kyseessä on luonnollinen jatkumo Marvel-maailman ja Audin välillä, sillä alkuperäinen R8 "esiteltiin" Iron Man -trilogian ensimmäisessä osassa vuonna 2008.

Monet Endgamen nähneet ovat kuitenkin hämmästelleet yhtä asiaa. Yhdessä vahvaa tuotesijoittelua sisältävässä kohtauksessa Tony Stark (Robert Downey Jr.) ajaa e-tron GT:llä varsin aggressiiviseen tyyliin, mutta auto kuulostaa siltä kuin siinä olisi bensamoottori, mikä ei tietenkään pidä paikkaansa.

Yhdysvaltalainen Electrek otti yhteyttä Audiin kysyäkseen, mistä tämä johtui, ja oliko saksalaisvalmistajaa konsultoitu asiassa.

Suunniteltu juttu

Audilta kerrottiin, että elokuvantekijät ottivat heihin yhteyttä ja pyysivät kohtauksen dramatiikkaan sopivaa moottoriääntä. Auton ääni luotiin yhteistyössä elokuvantekijöiden kanssa täysin digitaalisesti, ja vaikka se bensakoneen ääneltä moniin korviin kuulostikin, oli lopputulos tarkkaan harkittu.

Audin mukaan kyseessä on samalla pienimuotoinen leikittely sillä, miltä sen autot voisivat tulevaisuudessa kuulostaa, kun lakimuutoksen myötä ääni tulee pakolliseksi uusiin sähköautoihin.

Audi kuitenkin totesi, ettei Endgamessa kuultavasta äänestä voi vetää johtopäätöksiä siitä, miltä Audin sähköautot tulevat oikeasti kuulostamaan.

Lähde: Electrek

Lue myös:

    Uusimmat