Menetyksiä kokenut Janina Fry löysi suruunsa apukeinon: "On pakko huolehtia myös itsestään"

Janina Fry ja Suvi Tillikainen MTV Uutisten haastattelussa.

Janina Fry menetti lyhyen ajan sisällä molemmat vanhempansa. 

Ex-malli Janina Fry ,46, saapui eteerisenä eilen tiistaina (3.3.) Helsingin keskustassa järjestettyyn Jysk Garden -tapahtumaan. Tunteja ennen tapahtumaa Fry oli käynyt uimassa hyisessä meressä. Se on paikka, jonne ex-malli tuntee jättävänsä huonon energian.

– Silloin kun liikaa negatiivista energiaa pakkaantuu kehoon, haen rauhan luonnosta ja merestä. Meri on ollut minulle aina paikka, missä maadottaudun, sillä lapsena vietimme paljon aikaa saaristossa.

Yhtenä rauhoittumismuotona Fry käyttää myös meditaatiota, jonka hän löysi uudestaan vuosi sitten. Hän perehtyi sen saloihin ensimmäisen kerran vuonna 2002.

– Tuntui että yhtäkkiä elämässä alkoi tapahtua, kun jouduin kokemaan vanhempieni menetykset sun muut. Tunsin, että on aika löytää meditaation rytmi uudelleen.

Fryn isä menehtyi keuhkosyöpään saattohoidossa syyskuussa 2015. Muutama vuosi myöhemmin, vuonna 2017 Fryn äiti menehtyi rintasyöpään. Samoihin aikoihin Fryn omasta rinnasta alkoi löytyä merkkejä syövästä, ja löydös päätettiin poistaa varmuuden vuoksi.

Nykyisin Fry harjoittaa meditaatiota kolme kertaa päivässä. 

– Vielä en koe, että olisin erityisen hyvä, sillä ajatukset ovat todella vaikea pitää poissa. 

Meditaation avulla Fry on löytänyt itselleen tilan, jolloin hän kokee, ettei ole muita varten. 

– Kun on äiti, niin lapset purkavat helposti tunteensa äitiin. On pakko huolehtia myös itsestään ja puhdistaa itsensä kaikesta siitä energiasta, mitä varastoi kehoonsa. 

Janina Fry nousi julkisuuteen vuonna 1993, kun hän voitti Suomen Neito -kauneuskilpailun. Vaatesuunnittelun lisäksi hän on tehnyt töitä myös mallina ja juontajana. Hän meni naimisiin Warner Music Finlandin markkinointijohtaja Mark Fryn kanssa vuonna 2007. Heidän tyttärensä Sophia syntyi saman vuoden maaliskuussa. Heillä on myös kesäkuussa 2010 syntynyt Brandon-niminen poika.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja