Menehtyneen Sybilin hieman erilainen muistokirjoitus huvittaa: "Minulla on viimein se tulikuuma kroppa, jonka aina halusin – minut on näet tuhkattu"

Sybil Hicksin hupaisa muistokirjoitus saattoi saattaa sanomalehteä lukeneiden aamukahvit väärään kurkkuun.

Kanadalaisen Hamilton Spectator -lehden lukijat saivat yllättyä kuolinilmoitussivulle päästyään. Menehtyneen Sybil Hicksin muistokirjoitus saattoi saattaa aamukahvit useampaankin väärään kurkkuun.

"Jätin jälkeeni myös lapseni, joita siedin..."

Sybil menehtyi helmikuun 2019 alussa.

– Jätin jälkeeni rakastavan mieheni, Ron Hicksin, jota usein lempeästi kutsuin "hevosen persaukseksi". Jätin jälkeeni myös lapseni, joita siedin vuosien ajan, Sybil kirjoitti tekstissään.

Sybil kertoo kaipaavansa lapsenlapsiaan ja toivoo, että heistä kasvaa "uskomattomia ihmisiä, jollaisiksi heidät on tarkoitettu".

– Nyt minulla viimein on se tulikuuma kroppa, jonka aina halusin... Minut on näet tuhkattu, Sybil toteaa myös.

"Olkaa hyvät, tulkaa sanomaan hyvästit"

Lopussa hän myöntää saaneensa apua ilmoituksen kirjoittamiseen. Ilmoituksen ohessa on paitsi hymyilevä ja seesteinen kuva Sybilistä, myös otos hänestä huutamassa hiukset pystyssä.

– Olkaa hyvät, tulkaa sanomaan hyvästit ja juhlimaan upeaa elämääni aviomieheni ja hänen erityisen ystävänsä, Dorothyn, kanssa. Hän huolehtii nyt rakastavasti hevosen persauksestani, Sybil sanoo.

– Kiitos teille kaikille siitä, että jaoitte elämäni kanssani.

"Näin lähdetään tyylillä"

Kirjoitus on ihastuttanut lukijoita sosiaalisessa mediassa.

– Hän kuulostaa sellaiselta ihmiseltä, jonka olisin halunnut tuntea, Twitter-käyttäjä Lexy Cameron sanoo.

Moni ihastui Sybilin muistotekstiin. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

 – Näin lähdetään tyylillä, Kim Ryan Makes sanoo.

– Tulikuuma kroppa on kiva juttu, mutta ohimenevää. Tulikuuma huumorintaju kestää koko eliniän, kuten tämä osoittaa, NiJo kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat