Melissa McCarthy näyttää mallia: Pluskoon nainen voi pukeutua rohkeasti

Koomikkona ja näyttelijänä tutuksi tullut leiskuva Melissa McCarthy osoittaa taidokkaalla pukeutumisellaan, kuinka pluskokoinen nainen voi kerätä maailmantähtien joukossa katseet rohkeissa ja persoonallisissa asuissa.

Näyttelijä ja koomikko Melissa McCarthy, 42, ei isokokoisena naisena vastaa Hollywoodin tavallisimpia kauneusihanteita, mutta hän onnistuu säväyttämään upeilla asukokonaisuuksillaan kerta toisensa jälkeen langanlaihojen tähtien joukossa punaisella matolla. Upeasti naisellisen vartalonsa kantava McCarthy on loistava esimerkki pluskokoisesta naisesta, jonka itsetunto on kohdillaan ja joka uskaltaa valita ylleen upeita, rohkeita asuja.

Kirkkaita värejä

McCarthy ei värejä pelkää – kaikkea muuta. Näyttelijätär on rohkea kokeilija ja hän onkin onnistunut luomaan asukokonaisuuksia, joita jokainen stylisti ei muodokkaalle naiselle suosittelisi.

Kirkkaiden värien ja printtikuosin yhdistäminen on uskaliasta, mutta McCarthyn mallin mukaisesti kokonaisuus toimii upeasti, kun asukokonaisuuden jokainen osa istuu täydellisesti kantajansa ylle. Lohenpunaisen silkkipaidan ja sinivalkoisen kukkakuvioidun mekon yhdistelmä on näyttelijättären yllä erityisen onnistunut valinta.

Kimalletta ja kimmellystä

Timantit ovat naisen parhaita ystäviä ja tämä pitää paikkansa myös vaatteiden kimmellyksen kohdalla. McCarthy onkin näyttäytynyt säkenöivissä leningeissä useaan otteeseen ja onnistunut kääntämään näyttävillä asukokonaisuuksillaan katseita.

Korostusta upealle povelle

Pluskokoinen McCarthy on osoittanut monta kertaa olevansa ylpeä kurveistaan – ja etenkin naisellisesta povestaan. Näyttelijätär onkin valinnut punaiselle matolle useaan otteeseen rohkeasti ylleen asuja, jotka korostavat hänen naisellisia muotojaan taidokkaasti.

Silloin kun yläosan materiaali on poven kohdalta muusta asusta poikkeava, kiinnittää rintamus enemmän huomiota. McCarthy onkin valinnut ylleen paljon mekkoja, jotka kääntävät katseet pois hänen vyötäröstään – ja korostavat hänen poveaan.

Lue myös:

AVA/Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja