Melania Trump vilautti Donald Trumpille taas jäätävän ilmeen – sai spekulaatiot jälleen kuohumaan

Melania Trump esitteli jälleen nettikansaa kohauttaneen ilmeen edustaessaan.

Yhdysvaltojen entinen ensimmäinen nainen Melania Trump on elänyt täysin poissa julkisuudesta noin puolen vuoden ajan, sillä naista ei ole nähty parrasvaloissa sitten huhtikuun. Lauantaina 30. lokakuuta Melania Trump edusti kuitenkin aviomiehensä, ex-presidentti Donald Trumpin rinnalla baseballin World Series -ottelussa Atlantassa. 

Melania Trump on aiemmin kohauttanut ilmeillään edustaessaan, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Yhdessä hetkessä Trump hymyili leveästi miehensä rinnalla, ja yhtäkkiä naisen ilme suli täysin: hymy hyytyi ja Trump pyöritteli silmiään, vaikuttaen siltä, että hän huokaisi syvään turhautuneena. Hetki tallentui tietenkin kameroihin, ja somekuohunta aiheesta alkoi välittömästi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Somessa on muun muassa spekuloitu jälleen sitä, että Melania Trump viestisi ilmeellään sitä, kuinka kyllästynyt hän on mielipiteitä vahvasti jakavaan puolisoonsa. Vuosien aikana Melania Trump on muun muassa julkisesti nähty läpsimässä miehensä kättä pois, repäisevän oman kätensä pois Donald Trumpin kädestä, sekä kävelemässä surutta pois tämän luota valokuvauksissa. 

Myös muut Donald Trumpin perheenjäsenet ovat kokeneet samanlaisia reaktioita Melania Trumpin puolesta. Esimerkiksi Trumpin tytär Ivanka Trump kirvoitti Melania Trumpilta aikoinaan varsin jäätävän ilmeen tämän käveltyä isänsä vaimon ohi. Kyseisen reaktion näet yllä olevalta videolta. 

Trumpit asuvat tällä hetkellä Floridan Palm Beachilla. Donald Trumpin presidenttikausi tuli päätökseensä alkuvuodesta, kun Joe Biden astui virkaansa uutena presidenttinä voitettuaan vaalit. 

Lähteiden mukaan Melania Trumpin välit aviomieheensä ovat katkerat ja kylmät, mutta entisen ensimmäisen naisen kerrotaan nauttivan elämästään kaukana Valkoisesta talosta. 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja