Mel B:ltä kuninkaallinen paljastus – prinssi Harry ja Meghan Markle kutsuivat Spice Girlsin häihinsä

Mel B paljasti, että hänet ja muut Spice Girlsin jäsenet eli Mel C, Geri Halliwell, Emma Bunton ja Victoria Beckham on kutsuttu prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin. Laulajan mukaan jopa suosikkiviisikon esiintyminen on mahdollista.

Jättisuosioon 1990-luvun lopulla nousseen ja vuonna 2001 hajonneen brittiläisen pop-yhtye Spice Girlsin jäsenet on kutsuttu Britannian prinsi Harryn ja Meghan Marklen keväällä juhlittaviin häihin.

Scary Spicena tunnettu Mel B (Melanie Brown), 42, paljasti asian vieraillessaan yhdysvaltalaisessa The Real -talk show'ssa. Mel B kertoi myös yhtyetovereidensa Baby Spicen eli Emma Buntonin, 42, Posh Spicen eli Victoria Beckhamin, 43, Mel C:n eli Melanie Chisholmin, 44, ja Ginger Spicen eli Geri Hornerin, 45, saaneen kutsut prinssiparin häihin.

Mel B kertoi osallistuvansa häihin, mutta muiden Spice Girls -jäsenten osallistumisesta seremoniaan ei ole tietoa.

– Olen tainnut sanoa tarpeeksi, Mel B linjasi The Real -ohjelmassa Sky Newsin mukaan.

Ohjelman juontaja Loni Love kysyi Mel B:ltä, esiintyykö Spice Girls Harryn ja Meghanin häissä.

– Minun pitää mennä nyt. Saan potkut, laulaja vitsaili kieltämättä tai myöntämättä asiaa.

Katso videoklippi haastattelusta alla tai The Realin Twitter-tilillä.

Emma Bunton julkaisi helmikuun alussa Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Gerin, Mel C:n, Mel B:n ja Victorian kanssa.

Viihdemaailman uutisiin erikoistunut TMZ väitti, että tuoreet kuvat ja yllättävä kokoontuminen liittyy siihen, että 1990-luvun suurimpiin musiikki-ilmiöihin lukeutuva yhtye lähtee comeback-kiertueelle.

Sivuston lähteiden mukaan kiertue starttaa loppukesällä Iso-Britanniasta ja ulottuu myös Yhdysvaltoihin. Kiertueen suunnittelu on vasta alkutekijöissään, mutta sen toteutumista pidetään varmana.


Spice Girlsin paluukiertueesta on liikkunut huhuja jo useamman vuoden ajan. Heinäkuussa 2016 Mel B, Emma Bunton ja Geri Horner vihjailivat palaavansa kolmehenkisenä versiona Spice Girlsistä, nimeltään Spice Girls GEM. Lopulta kyseinen projekti peruuntui.

Edellisen kerran Spice Girls nähtiin yhdessä lavalla Lontoon kesäolympialaisten päättäjäisseremonioissa.

Katso alla Spice Girlsin tunnetuimpien hittien musiikkivideoita!





Lue myös:

    Uusimmat