Mainos

Vältä yhden yön juttuja – lue kuusi hyvää syytä!

Yhden yön jutut voivat joskus olla vain hauskaa hupia, mutta useimmiten tilanne voi mennä rumaksi. Miksi irtosuhteita kannattaa välttää? MarieClaire.comin blogisti kertoo.

Yhden yön jutut voivat tuntua juhlien jatkoilla hyvältä idealta, mutta MarieClaire.comin blogisti Rich Santos kehottaa miettimään uudemman kerran. Usein myös irtosuhteilla on seurauksensa. Onko yhden yön juttu sen arvoinen?

Sukupuolitaudit

Aina kun päästät tuntemattoman ihmisen lähelle vartaloasi, altistat itsesi myös sukupuolitaudeille. Et voi koskaan tietää, onko satunnainen seksikumppanisi täysin terve, sanoi hän mitä tahansa. Sukupuolitauti voi olla vakava sairaus, sillä kaikkia seksitauteja ei voi parantaa. Parempi katsoa kuin katua.

Seuraavan aamun katumus

Yhden yön juttu on usein keino välttää yksinäisyyden tunnetta tai paeta todellisuutta. Seksi itsessään voi tuntua hyvältä, mutta seuraavana aamuna iskee katumus. Moni tuntee yhden yön jutun jälkeen syyllisyyttä ja häpeää teoistaan.

Muiden mielipide

Suurin osa ihmisistä ei välitä, mitä satunnaiset ihmiset ajattelevat heistä, mutta jokainen varmasti välittää siitä, mitä ystävät ja perhe ajattelevat. Heillä on varmasti mielipide yhden yön juttuihisi ja varsinkin toistuvat seksisuhteet huolettavat läheisiä. Haluatko oikeasti, että he pitävät sinua holtittomana ja vastuuttomana?

Pilalle menneet ystävyyssuhteet

Joillakin ihmisillä on lähipiirissä sinkkuystävä, jonka kanssa voi harrastaa himon sattuessa satunnaista seksiä ilman suhderasitteita. Seksisuhteet kuitenkin todennäköisesti loppuvat joskus, ja ystävyyttä voi olla vaikea palauttaa entiselle tasolle. Onko ystävän menettäminen sen arvoista?

Toinen voi haluta enemmän

On vaikeaa löytää ihminen, joka haluaa täsmälleen samaa kuin sinä. Haluatteko te molemmat vain seksiä vai toivooko toinen, että suhteenne kehittyisi seuraavalla tasolle? Monissa tapauksissa toinen osapuoli haluaa enemmän ja ainoastaan loukkaantuu tajutessaan, että toinen ei koskaan tule haluamaan mitään vakavampaa. Jos ette tahdo suhteelta täsmälleen samoja asioita, seksisuhteesta ei voi seurata mitään hyvää.

Mikään ei ole varmaa

Seksisuhde tulee loppumaan viimeistään silloin, kun toinen löytää jonkun, jota oikeasti rakastaa ja jonka kanssa haluaa olla myös henkisellä tasolla. Tällöin toinen osapuoli voi tuntea olonsa hyväksikäytetyksi ja petetyksi. Koska seksisuhteessa ei ole vaatimuksia ja sitoumuksia, voi suhteesta lähteä kävelemään koska tahansa. Vaikka suhde on perustunut seksiin, voi jätetystä osapuolesta tuntua pahalta huomata, että hänet jätetään tarkoituksellisemman suhteen takia.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.