Myös Harry ja Meghan vetäytyivät koronakaranteeniin – taustalla erikoinen tapahtumaketju, johon kuuluu useita eturivin julkkiksia

1:54
Korona pähkinänkuoressa – tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat kotikaranteenissa Kanadassa.

Koronavirus on saanut monet vetäytymään karanteeniin, eivätkä tartunnoilta ole välttyneet myöskään julkimot. Tartunnoistaan ovat kertoneet ainakin näyttelijätähti Idris Elba ja moninkertainen Oscar-voittaja Tom Hanks, joka pääsi Australiassa pois sairaalahoidosta.

Karanteenissa ovat puolestaan muun muassa Norjan iäkäs kuningaspari ja formuloiden moninkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton.

Koronakaranteeniin ovat sittemmin vetäytyneet myös prinssi Harry ja herttuatar Meghan, jotka palasivat hiljattain Kanadaan hoidettuaan viimeiset kuninkaalliset edustustehtävänsä Britanniassa.

Tiedotusvälineiden mukaan kuninkaallisten karanteeni liittyy formulatähti Hamiltoniin, sillä prinssi Harryn kerrotaan halanneen kuljettajaa Silverstonessa 6. maaliskuuta järjestetyssä edustustilaisuudessa.

Hamilton puolestaan oli vain kahta päivää aiemmin ollut Lontoossa samaisessa tilaisuudessa, missä olivat paikalla myös Idris Elba ja Kanadan pääministerin vaimo Sophie Grégoire Trudeau, joilla molemmilla on sittemmin todettu tartunta.

Kaikki kolme poseerasivat samassa kuvassa, jonka Trudeau jakoi Instagram-tilillään. Hamilton ei sen sijaan ole Trudeaun ja Elban tapaan tiedottanut, onko hänet testattu koronatartunnan varalta.

– Kuten kaikki muutkin, he ottavat vaarin hallituksen neuvoista, hoviin kytköksissä oleva lähde kommentoi Sussexin herttuaparin ratkaisua.

Lähteet: PeopleUS Weekly 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja