Herttuatar Meghanin perhe janoaa taas uusia paljastuksia – skandaali-isä Thomas Markle valmistelee dokumenttia tyttärestään

2:51
Tällainen oli Meghan Marklen matka prinssi Harryn puolisoksi - katso video!

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle kertoo The Sun -lehdelle suunnittelevansa dokumenttia elämästään ja tyttärestään.

Herttuatar Meghanin sisarpuolen Samantha Markle paljastuskirjan ensimmäinen osa julkaistiin aiemmin tammikuussa Yhdysvalloissa. 56-vuotiaan Marklen teos kantaa nimeä The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1, joka vapaasti suomennettuna kääntyy muotoon Pyrkyri-prinsessan siskon päiväkirja osa 1

Kirjassaan Samanthan Markle perkaa omasta näkökulmastaan suhdettaan sisareensa, joka avioitui prinssi Harryn kanssa vuonna 2018.

Nyt myös sisarusten isä Thomas Markle antaa ymmärtää The Sun -lehdessä, että perheeltä on luvassa lisää paljastuksia vuosi sitten perheineen brittihovin jättäneestä Meghanista. Markle nimittäin kertoo lehdelle, että hän aikoo tehdä dokumentin omasta elämästään ja tyttärestään.

Televisiosarjoissa valo-ohjaajana työskennellyt Markle esiintyi jo aiemmin yhdellä dokumentilla, mutta hänen mukaansa nyt suunnitelmissa olisi tehdä yksityiskohtaisempi dokumentti.

– Se alkaa minun elämästäni, perheestäni sekä rakkaudestani teatteria ja televisiota kohtaa ja sitten sivutaan elämääni Meghanin kanssa. Sitä, kuinka hän kasvoi, hänen kouluaikojaan, opiskelujaan ja alkua työelämässä.

Isän mukaan kaksikon elämä oli mukavaa, kunnes tytär muutti ensimmäisen avioliittonsa myötä Kanadaan.

– Siitä alkaa uusi tarina, "mitä tapahtui pienelle tytölleni".

Marklen mukaan hän on aikeissa myös julkistaa samalla ennennäkemätöntä videomateriaalia sekä suosikkivalokuvansa tyttärestään.

– Ja pohtia, mikä meni pieleen. Uskon, että tulemme tekemään hyvää työtä.

Markle on palkittu kahdesti Emmy-palkinnolla työstään saippuasarja General Hospitalissa. Viime vuodet hän on kuitenkin ollut otsikoissa, kun sukset Meghanin kanssa menivät lopullisesti ristiin juuri Harryn ja Meghanin häiden alla.

Sussexin herttuaparin ja heidän 1-vuotiaan Archie-poikansa kerrotaan asuvan noin 250 kilometrin päässä Marklesta, joka ei ole nähnyt tyttärenpoikaansa kertaakaan. Samantha Marklen tapaan myös isä-Markle on kritisoinut lehdistössä voimakkaasti tytärtään julkisuushakuisuudesta, mutta myös siitä, että hän ja prinssi Harry jättivät Britannian ja asettuivat Yhdysvaltoihin.

– Heidän pitäisi olla Englannissa eikä Los Angelesissa, Markle jyrähti viime keväänä.

– Heidän pitäisi olla kuningattaren tukena, hän sanoi ja lisäsi toivovansa pelkkää hyvää kuningatar Elisabetille sekä prinssi Charlesille.

– Heistä voi tulla eturivin julkkiksia ja he voivat tienata kasoittain rahaa, kun tämä virusongelma on ohi. Mutta he eivät ikinä saa osakseen samanlaista arvostusta, joka heillä olisi kuninkaallisen perheen täysipäiväisinä jäseninä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja