Kommentti: Parempaa kuin televisiossa – kuninkaallisia häitä ennakoivia skandaaleja ei voisi käsikirjoittaa

1:16

Prinssi Harryn tulevan puolison perhe on taatusti aiheuttanut harmaita hiuksia brittihoville. 

Miten Meghan Markle pukeutuu häihin? Katso videol ylhäältä!

Tällä hetkellä brittihovissa valmistaudutaan kuumeisesti prinssi Harryn häihin. Harry avioituu yhdysvaltalaisen näyttelijä Meghan Marklen kanssa tulevana lauantaina Windsorin linnan mailla sijaitsevassa St. Georgen kappelissa.

Hääviikolla huomio on kiinnittynyt morsiamen sijasta tämän isään, Thomas Markleen, jonka oli määrä saattaa tyttärensä alttarille. Suunnitelmiin tuli muutos sen jälkeen, kun selvisi, että Markle oli lavastanut paparazzikuvia itsestään.

Muka salaa otetuissa kuvissa Markle etsii tietoa Britanniasta ja tulevasta avioparista sekä ottaa mittoja pukua varten. Kiinni jäätyään Markle vannoi, ettei lavastanut kuvia rahan takia, mutta kuvatoimiston arvellaan tienanneen kuvilla jopa 100 000 euroa.

Paljastuksen jälkeen Markle antoi lukuisia lausuntoja medialle, jossa hän vuoroin kertoi saapuvansa paikalle ja vuoroin perui tulonsa.

Maanantaina Markle kertoi julkisuudessa saaneensa sydänkohtauksen. Tämän jälkeen hän vielä vakuutti keskustelleensa tyttärensä kanssa ja olevansa tulossa häihin. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa TMZ julkaisi yllättävän uutisen siitä, että Thomas Markle menee keskiviikkona sydänleikkaukseen, eikä täten pääse paikalle häihin.

Paparazzikuvien lavastaminen on Marklelta aivan järjetön hairahdus. Brittihovi on erityisen haavoittuvainen paparazzien suhteen prinsessa Dianan kohtalon vuoksi. Kansan rakastama prinsessa menetti henkensä auto-onnettomuudessa paetessaan paparazzeja.  

Lavastettujen kuvien oli tarkoitus kiillottaa Thomas Marklen rosoista julkisuuskuvaa, mutta vaikutus lienee päinvastainen. Brittiläisen verkkokalvoille on piirtynyt kuva 12-vuotiaasta Harrysta kulkemassa äitinsä arkun perässä. Viha paparazzeja kohtaan on syvällä.

Kaiken jälkeen ilmoitus Marklen sydänleikkauksesta tuli yllättäen. Niin yllättäen, että sitä väkisinkin ajattelee, onko leikkaus vain hyvä tekosyy jättää häät väliin. Tai sitten olen katsonut turhan paljon The Crownia

Leikkaus ei varmasti ole turha, mutta Marklen kohtauksesta oli kulunut jo yli viikko. Olisko hän pärjännyt vielä toisenkin?

Thomas Markle ei suinkaan ole ainoa, joka on pyrkinyt hyötymään Meghanista kyseenalaisin keinoin. Marklen sisarpuoli Samantha – joka ei ole saanut kutsua häihin – suunnittelee kirjoittavansa paljastuskirjan ”tyrkkyprinsessasta”.

Meghanin velipuoli Thomas Jr. sen sijaan julkaisi avoimen kirjeen prinssi Harrylle. Kirjeessä veli kehotti prinssi Harrya perumaan häät.

Näillä näkymin Marklen äiti Doria Ragland onkin ainoa lähisukulainen, joka osallistuu kuninkaallisiin häihin. Äidillä ja tyttärellä on onneksi lämmin suhde ja lehdistössä spekuloidaan, voisiko äiti saattaa Meghanin alttarille.

Saattaja selvinnee vasta h-hetkellä. Häitä edeltäneet käänteet todistavat kuitenkin sen, että oikea elämä pesee televisiosarjat mennen tullen ja vielä takaperinkin – näitä tapahtumia olisi ollut mahdoton käsikirjoittaa.

 

Suora lähetys häistä suomeksi selostettuna AVAlla ja Katsomossa lauantaina 19.5. klo 13-16:30. MTV.fi seuraa häitä koko päivän!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja