Megan Foxin poika joutui kiusatuksi mekkoihin pukeutumisesta – näyttelijä peräänkuuluttaa itseilmaisun vapautta

Megan Fox haluaa suojella lapsiaan, mutta aina se ei onnistu.

Hollywoodin näyttävimpiin näyttelijöihin lukeutuva Megan Fox kertoo vanhimman poikansa Noahin, 8,  kokeneen kiusaamista pukeutumisensa vuoksi. Noah käyttää toisinaan mekkoja, jonka vuoksi hän on joutunut myös netissä ilkeiden kommenttien kohteeksi.

– En halua, että hän joutuu koskaan lukemaan sitä järkyttävää tekstiä, koska hän kuulee jo omassa koulussaan siitä kuinka "pojat eivät käytä mekkoja", Fox kertoo haastattelussa.

Fox peräänkuuluttaa vapautta ilmaista itseään. Näyttelijä painottaa, että hänen lapsensa saavat pukea päälle mitä he haluavat ja missä he tuntevat olonsa itsevarmaksi.

– Olemme nyt siinä vaiheessa, kun koitan kannustaa häntä olemaan itsevarma ja pukemaan päälleen mitä hän itse haluaa, näyttelijä sanoi vuonna 2019 The Talk -haastattelussa.

Noah lopetti mekkoihin pukeutumisen hetkeksi, mutta oli eräs päivä koulussa mekko päällä.

– Kysyin häneltä päivän jälkeen miten päivä oli sujunut, ja oliko muilla jotain pahaa sanottavaa hänen pukeutumisestaan. Hän sanoi, että kaikki pojat nauroivat hänen saapuessaan kouluun, Fox muistelee.

Noah oli kuitenkin suhtautunut asiaan olankohautuksella. 

– En välitä, rakastan mekkoja liikaa, Noahin kerrotaan sanoneen. 

Megan Fox erosi viime vuonna lasten isästä ja aviomiehestään Brian Austin Greenestä. Nykyään näyttelijä seurustelee räppäri Machine Gun Kellyn kanssa. 

Lähde: Huffpost

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja