Megailmiöksi noussut ronski deittailureality Love Island nähdään kesällä Suomessa

Deittailureality Love Island on noussut ilmiöksi Iso-Britanniassa. Nyt ohjelman ensimmäinen tuotantokausi nähdään Subilla.

Brittiläistä Love Islandia on kuvailtu jopa tämän ajan Big Brotheriksi. Love Island viihdyttää silmänruualla ja nopeilla draamankäänteillä. Näyttävät sinkut taistelevat toistensa huomiosta ja jatkopaikasta seuraavaan jaksoon ja lopulta rahapotista Espanjan paratiisimaisissa puitteissa.

Saaren saloja avataan Subilla 27.6. alkaen kaksi jaksoa peräkkäin klo 21 ja 22 tiistaista torstaihin. Love Islandin aloitusjakso ti 27.6. klo 21 ja finaalijakso to 10.8. klo 21 ovat kaksituntisia erikoislähetyksiä

Komeita miehiä ja upeita nuoria naisia on alussa yhteensä 23 ja joka viikko vähintään kaksi heistä joutuu keräämään kimpsunsa ja poistumaan unelmalomalta.

Naiset saavat alussa valita itselleen miesparin ja parit tavoittelevat yhdessä voittosummaa, joka on 50 000 puntaa (noin 57 000 euroa). Pareja ei kuitenkaan ole lukittu vaan Amor pääsee myös vaikuttamaan parien yhdessä pysymiseen ja kilpailun käänteisiin.

Love Island tulee 27.6. Katsomoon kerralla kokonaan, eli tämän ensimmäisen kauden pääsee katsomaan vaikka kokonaan putkeen.

Subin muita kesäuutuuksia

Exiä rannalla UK

Suomiversionakin nähty rantareality pyörii tänä kesänä brittijaksoilla Subilla 26.6. alkaen maanantaisin klo 22. Exiä rannalla UK perustuu tuttuun tapaan ohjelmakonseptiin, jossa toisilleen vieraat sinkut lähtevät etelän lämpöön. Rennon rantaloman tunnelma muuttuu kertaheitolla, kun rantavesistä nousee yksi toisensa jälkeen milloin kenenkin ex-rakkaita. Ex-rakkaat löytävät usein romantiikkaa saarelle tulleen eksänsä lomakavereista ja draamakoukerot eivät jätä ketään kylmäksi. 4. tuotantokausi.

Grimm, kausi 5

Nick Burkhardtin esittämän David Giuntolin seikkailut jatkuvat Grimmin viidennellä kaudella. Päivisin poliisina työskentelevällä miehellä on kuitenkin sukurasitteena yliluonnollisia ominaisuuksia ja vaikka niistä on hyötyä aika ajoin, kaksoiselämän ylläpitämisessä on haasteensa. Grimmin 5.kausi ahmitaan Subilla perjantaista sunnuntaihin, 30.6. alkaen aina elokuvan jälkeen myöhäisilloissa, noin klo 23.

Sanansaattajat

Sanansaattajat on yliluonnollisiin tapahtumiin sukeltava jenkkidraama, jossa viisi toisilleen tuntematonta ihmistä kuolevat maahan iskeytyneen meteoriitin vaikutuksesta. Ja heräävät takaisin henkiin, koska heidän käsissään on maapallon tulevaisuus. Valitut saavat myös supervoimia, mutta niillä on sivuvaikutuksia. Sanansaattajat -ohjelman ensimmäisen kauden jaksot Subilla 27.6. alkaen tiistai, keskiviikko ja torstai -illoissa klo 23. Sarjan alkuperäisnimi on The Messenger

Lue myös:

    Uusimmat