Mediasta tuli pakkopullaa Eeli Tolvaselle – sensaatiolehti repi väkisin kohuotsikon nuoren kiekkosankarin unelmanaisesta

NHL-kutsua odottava Eeli Tolvanen hakee itseluottamusta farmista 6:32

Uutuuskirja ”Snaipperi – Eeli Tolvasen tarina” käsittelee nuoren jääkiekkoilijan suhdetta julkisuuteen. Hän nostaa esille yhden Seiskan tekemän jutun Jokereiden pelireissun yhteydessä.

Ylälaidan videolla Tolvasen tuoreet kommentit Pohjois-Amerikasta ja farmissa pelaamisesta.

Eeli Tolvanen kertoo Keijo Leppäsen kirjoittamassa kirjassa (Keile Oy), että media kiinnostui toden teolla hänen tekemisistään, kun tulosta alkoi tulla Jokereiden KHL-peleissä.

– Aluksi huomio tuntui mukavalta, mutta aika pian siitä tuli pakkopullaa. Välillä teki mieli hypätä tolpan taakse piiloon, kun Jokerien viestintäpäällikkö Iiro Keurulainen haastattelupyyntöineen tuli vastaan hallin käytävällä, Tolvanen kertoo.

Tolvasen mielestä valtaosa lehtijutuista on tehty myötäkarvaan ja niitä on ihan mukava itsekin lukea.

– Iltapäivälehdet ovat kaukalon liepeillä selvästi ahkerimpia, ja sensaatiolehtien kanssa oppii nopeasti olemaan varuillaan.

Tolvanen heittää esimerkin Seiskan tekemästä jutusta Jokereiden pelireissulla. Toimittaja oli tullut kyselemään, millaisen tyttöystävän Tolvanen haluaisi. Toimittaja oli saanut puristettua Tolvasesta tiedon, että hän pitää enemmän vaaleista kuin tummista naisista.

– Seuraavassa Seiskassa oli ihan hyvä juttu Jokerien pelireissusta. Kannessa nuori kiekkosankari toivoi rinnalleen blondia.

Tätä nykyä Tolvanen on julkisuudelta melko hyvässä piilossa, sillä hän pelaa Nashville Predatorsin farmijoukkueessa Milwaukee Admiralsissa.

Lue myös:

    Uusimmat