Mainos

Paljastus: Eeli Tolvasesta julkaistaan kirja – "Ajattelin, miksei asioita voisi tehdä erillä tavalla"

8:34

MTV3:n uutisankkurina tutuksi tullut Keijo Leppänen kirjoittaa kirjan jääkiekon suuresta suomalaislupauksesta Eeli Tolvasesta.

Leppänen kertoi projektista aamun Huomenta Suomessa.

– Tässä kesän aikana viimeistellään kirja, joka tulee syksyllä ulos. Sen päähenkilönä on Eeli, Leppänen kertoi.

Kaksikko on tuntenut toisensa jo pidemmän aikaa, sillä Leppäsen poika pelasi usean vuoden ajan samassa joukkueessa Tolvasen kanssa.

Leppäsen mukaan kirjassa käännetään hieman normaaleista elämänkerroista tuttua ajattelutapaa toiseen suuntaan.

– Useinhan kirjat tehdään niin, että pelaaja on 40-vuotias, joka on joko lopettanut tai lopettamassa uraansa. Sitten kirjassa kerrotaan niin hienosta urasta kuin kaikista kolttosista. Ajattelin, että miksei asioita voisi tehdä vähän erillä tavalla. Miksi aina pitää katsoa taaksepäin, miksei voisi katsoa eteenpäin? Miksei voida kertoa siitä, että mitä jo huikean läpimurron tehnyt pelaaja ajattelee vaikkapa vanhemmistaan, kannattajistaan, koulunkäynnistä, yllättävästä pompusta julkisuuteen tai vaikkapa siitä, miten vielä kaksi vuotta sitten on tarvittu isän rahoitusta harrastukseen ja nyt ollaan tilanteessa, missä rahaa tulee sisään ovista ja ikkunoista. Miten tähän kaikkeen pystyy suhtautumaan? Miten kuuppa kestää?, Leppänen avaa kirjan näkökulmaa.

19-vuotias Tolvanen siirtyi kesken tämän kauden Helsingin Jokereista NHL-seura Nashville Predatorsin riveihin. Kevään aikana Tolvanen liittyi myös Leijonien vahvuuteen kevään MM-kisoihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.