Mediakasvo Hanna Sumari löysi puolisonsa 90-luvun hittisarjasta: "Siitä se kaikki alkoi"

Mistä on Suomen kaunein mökki tehty Hanna Sumari? 10:52

Pitkän linjan media-alan ammattilainen ja toimittaja Hanna Sumari kertoo Uutisaamussa vaikuttavan uransa eri vaiheista.

Suomen kaunein koti: Kesämökit -uutuussarjassa mukana oleva mediapersoonaHanna Sumari tuli tv-tähdeksi vuonna 1993 juonnettuaan MTV3-kanavan Joka kodin asuntomarkkinat -ohjelmaa. Työkeikka poiki pitkän uran lisäksi myös pitkän parisuhteen, sillä ohjelman kuvaajana toimi Jari, jonka kanssa Sumari on pitänyt yhtä siitä saakka.

– Ne olivat ihania aikoja. Siitä se kaikki alkoi. Siellä oli ihanat ihmiset Juha Salmi, remonttireiska, ja sitten tietenkin kuvaaja, joka lopulta muutti minun elämänikin, Sumari kertoo Uutisaamussa ja vahvistaa kuvaajasta tulleen hänen puolisonsa.

Sumari kertoo saaneensa mieheltään lahjaksi 46-vuotissyntymäpäivänään moottoripyörän, jonka myötä he jakavat yhteisen harrastuksen moottoriurheiluun.

– Opettelin ajamaan sillä ja se ei ollut kauhean helppoa.

Koronapandemian aikana Sumari ilahduttaa sosiaalisessa mediassa pitämällä omaa leivonta- ja kokkausliveä seuraajilleen.

– On kiva tehdä uusia juttuja. Olen aika utelias ja sanon aika paljon joo moneen asiaan!

Hanna on ollut mukana Suomen kauneimmat kodit -ohjelmassa ensimmäisestä kaudesta asti. Hänelle tärkeintä on löytää kodeista ja mökeistä asukkaiden tarina ja sen myötä paikan tunnelma, toimivuus ja hyvä maku. Suomen kauneimmassa kodissa ollaan tällä kertaa kauniissa kesämökeissä ja kesänviettopaikoissa ympäri Suomea.

Videolla juontajatähti kertoo, mitä uudella kaudella on luvassa!

Suomen kaunein koti: Kesämökit to 23.4. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla. C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan tv-esityksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat