Raskaaksi tuleminen sai Johanna Puhakan testaamaan asiaa, joka oli hänelle pitkään kauhun paikka: "Nyt tai ei koskaan"

Rantabaari-tähti Johanna Puhakka: "Itsensä katsominen ruudusta ei ole aina kivaa" 6:24
Katso koko haastattelu: Rantabaari-tähti Johanna Puhakka: "Itsensä katsominen ruudusta ei ole aina kivaa"

Johanna Puhakka kertoi kuulumisiaan Rantabaari-tähtien fanitapahtumassa. 

Kauan odotettu Rantabaari-sarjan kuudes kausi on käynnistynyt MTV Katsomossa. Rantabaari-tähdet saapuivat meet and greet -tilaisuuteen Helsingin Konepajalle lauantaina 8. kesäkuuta, ja MTV:n Huomenta Suomi kävi tuolloin jututtamassa näyttelijöitä heidän kesäkuulumisistaan.

Salatut elämät -sarjastakin tuttu Rantabaari-näyttelijä Johanna Puhakka kertoi Huomenta Suomen haastattelussa, että sarjan tähdet ovat saaneet katsojilta paljon viestejä, joissa on kyselty Rantabaarin kuudennen tuotantokauden perään.

– Olemme saaneet katsojilta paljon viestejä, että "Milloin se tulee?", niin nyt sitten saamme onneksi sanoa, että nyt pääsee katsomaan, hän hymyili.

Puhakka ja hänen kumppaninsa, niin ikään Rantabaari-sarjasta tuttu näyttelijä Samuel Glassar odottavat kaksospoikia syntyväksi tänä kesänä. Puhakka kertoi, että hän ja hänen kumppaninsa elävät parhaillaan todella romanttista ja onnellista aikaa.

– (Vanhemmuus) on ollut meille molemmille iso haave. Kyllä tämä tuntuu vaan tosi ihanalta. Olemme puolisoni kanssa sellaisia ihmisiä, että otamme päivän kerrallaan, emme ota turhaa stressiä tai kuuntele liikaa kauhukertomuksia, hän kertoi tuntemuksistaan vauvojen tuloon liittyen. 

Stand upia

Puhakka on kertonut somessa ottaneensa taannoin haltuun uuden aluevaltauksen, nimittäin stand upin. Näyttelijällä on tällä hetkellä allaan yksi stand up -keikka.

– Olen todellakin hyvin hyvin aloittelija. Mutta minulle jäi siitä tosi hyvä fiilis! Pääsin oikeasti nauttimaan. Sain myös konkari-stand up -koomikoilta oikein hyvää palautetta, mikä ei ole mikään itsestäänselvyys, hän iloitsi.

Puhakka toivoo, että pääsisi tulevaisuudessa tekemään paljon stand upia. Hän myönsi, että stand up oli hänelle pitkään kauhun paikka.

– Ajattelin, etten ikinä pystyisi, se olisi aivan liian pelottavaa. Mitä jos kukaan ei naura? Mutta siinä vaiheessa, kun tuli tieto, että vauvat ovat tulossa, niin ajattelin, että nyt tai ei koskaan. Että nyt haluan tehdä sen ikään kuin alta pois ja kokeilla, tuleeko tästä mitään, hän kertoi. 

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Rantabaari MTV Katsomo+ -tilaajille 31.5. alkaen neljä jaksoa perjantaisin. Maksuttomassa MTV Katsomossa yksi jakso päivässä maanantaista torstaihin ma 3.6. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat