Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjassa kaksi uutta tuomaria – kaksikolla yllättävä yhteys

Suomen kaunein koti: Kesämökit -kaudella tuomarikolmikko matkaa ympäri Suomea Nauvosta Pelkosenniemelle ja Tenholasta Kajaaniin.

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelma vie katsojat jälleen ihailemaan kesämökkejä ja vapaa-ajan asuntoja ympäri kaunista Suomea. 

Tulevalla kaudella toimittaja Hanna Sumari saa mukaansa uudet tuomarit, maisemasuunnittelija Kati Jukaraisen ja arkkitehti Otto Heinosen. Kaudella nähdään kesämökkejä ja vapaa-ajan asuntoja aina eteläisestä Suomesta Lappiin ja Itä-Suomesta länsirannikon merimaisemiin. 

Jokaisessa jaksossa vieraillaan kolmessa kesäpaikassa, joista kauden päätteeksi katsojat saavat äänestää kymmenen finalistin joukosta vuoden kauneimman kesämökin. Voittajamökin asukkaille on luvassa 10 000 euron rahapalkinto omien mökkisuunnitelmien toteuttamiseen.

Tutustu uusiin tuomareihin 

OTTO HEINONEN

Oululaislähtöinen Otto Heinonen aloitti uransa kirjaimellisesti ruohonjuuritasolta: nuorempana hän oli kesätöissä puutarhurina. Sen jälkeen hän on työskennellyt laaja-alaisesti arkkitehtuurin parissa kesämökeistä kerrostaloihin, museoiden ja muiden kulttuuri- tai toimistorakennusten parissa sekä lisäksi hän on intohimoinen kaupunki- ja yhdyskuntasuunnittelija. Otto on tv:stä tutun, nyt jo edesmenneen maisema-arkkitehti Tommi Heinosen poika.

– Olen siis jo verenperintönä kiinnostunut rakennetun ja rakentamattoman ympäristön rajapinnoista. Ehdin isäni kanssa työskennellä muutaman vuoden samalla alalla ja haluan omalla urallani jatkaa ja jalostaa kaikkea sitä arvokasta tietoa ja taitoa, mitä hän ehti minulle ja lukuisille muillekin intohimoisesti jakaa, Otto Heinonen kertoo tiedotteessa.

Otto lupaa ohjelman tarjoavan katsojille kirjavan kattauksen suomalaiseen sielunmaisemaan perinteisistä mökeistä yllättäviin innovaatioihin

KATI JUKARAINEN

Monelle tuttu tv-kasvo Kati Jukarainen on kokenut maisemasuunnittelija ja sisällöntuottaja. Maisemasuunnittelijana hän on keskittynyt pääsääntöisesti yksityispihoihin. Kati on erityisen viehättynyt suomalaisesta mökkikulttuurista ja sen monista kasvoista. Hän on suunnitellut useita mökkipihoja ja tietää, miten tärkeitä kesäpaikat ovat omistajilleen. Sen lisäksi Kati on kirjoittanut ja julkaissut ahkerasti puutarha-aiheista sisältöä lehtiin, tietokirjoihin ja sosiaaliseen mediaan. Kati on myös suosittu puutarhaluennoitsija sekä esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa. Hän on ollut aikanaan mukana myös Suomen kaunein piha -ohjelmassa Oton isän Tommi Heinosen kanssa.

– Rakastan suomalaista mökkikulttuuria ja siksi oli ihana päästä ohjelmaan mukaan. Luvassa on hauska kausi ja paljon erityylisiä mökkejä ympäri Suomea. Joukosta löytyy varmasti jokaiselle oma suosikki, oli sitten perinteisen tai modernin mökin ystävä, Jukarainen kertoo tiedotteessa.

Suomen kaunein koti: Kesämökit uudet jaksot ke 6.3. klo 20 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jakso ennakkoon MTV Katsomo+ -tilauksella. 

Lue myös:

    Uusimmat