Mainos

Me Naiset: Pete Parkkonen avautuu isyydestä harvinaisessa haastattelussa – hakeutui terapiaan lapsen syntymän jälkeen

Muusikko Pete Parkkonen on pitänyt yksityiselämänsä visusti poissa julkisuudesta. Nyt hän puhuu arjestaan 2,5-vuotiaan lapsen isänä Me Naiset -lehden haastattelussa.

Pete Parkkosen, 27, elämä koki suuren mullistuksen kaksi vuotta sitten, kun hänestä tuli isä kesken kiireisen keikkakesän. Mies puhuu isyydestä ensimmäistä kertaa Me Naiset -lehden haastattelussa.

– Minulla ei ollut mitään käsitystä, millaista isyys käytännössä on. Kaikki vastasyntyneen kanssa oli uutta. Pelkäsin aluksi, että toiminto oikein ja mietin, mitä tälle käärölle pitää nyt tehdä, Parkkonen muistelee haastattelussa.

Parkkonen ei seurustele lapsensa äidin kanssa, mutta tapaa poikaa usein.

– Meille kummallekin oli aina itsestään selvää, että tapaan lasta paljon. Kun miettisin omaa elämääni ilman isääni, se tuntuisi mahdottomalta. En haluaisi sellaista tilannetta omalle lapselleni. Vaikka lapsi ei asu kanssani, en ajattele, että olen tehnyt isänä mitään väärin. Olen toiminut kaikissa tilanteissa parhaaksi näkemälläni tavalla, hän kertoo.


Uusi rooli toi elämään runsaasti muutoksia. Kun lapsi oli puolivuotias, Parkkonen hakeutui ystävänsä suosituksesta terapeutin pakeille. Hän kertoo tasapainoilleensa isyyden, yksityiselämän ja julkisuuden välillä ja huomasi roolien olevan monesti ristiriitaiset. Terapiassa hän oppi katsomaan asioita uudesta näkökulmasta.

– Ymmärsin paremmin, miksi olin toiminut niin kuin olin toiminut. Opin tuntemaan itseäni paremmin. En todellakaan väitä, että olisin nyt ihmisenä mitenkään valmis, ja opettelen edelleen puhumisen kulttuuria. Mutta minun elämääni avoimuus on helpottanut. Enää ei tarvitse lukita asioita sisälle.

Lähde: Me Naiset

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja