Me Naiset: Matti Nykänen soitti Remu Aaltoselle ennen kuolemaansa – kysyi yksinkertaisen kysymyksen

Pia Nykänen puhuu avoimesti rakkaudestaan Mattiin:"En parempaa miestä olisi ikinä voinut toivoa itselleni" 2:04
Katso Pia Nykäsen liikuttava tarina rakkaudesta Mattiin Studio-ohjelmassa.

Muusikko Remu Aaltonen muistelee Me Naiset -lehden haastattelussa ystäväänsä, Matti Nykästä.

Yllättäen menehtynyt mäkihyppylegenda Matti Nykänen kuului muusikko Remu Aaltosen ystäväpiiriin. Aaltonen muistelee Me Naiset -lehdessä hänen ja Nykäsen välistä viimeistä puhelua. Nykänen oli kysynyt puhelimessa Aaltoselta, milloin hän voisi tulla kyläilemään.

– Yksi lauantaipäivä Nykäsen Matti soitti ja kysyi, onko kuningas. Hän oli menossa jonkun kuppilan avajaisiin ja kysyi, voisiko hän tulla joku päivä visiitille. Hän oli kova fanini, ja sanoin, että tervetuloa, mulla on sulle uusi levykin. Sanoin, että kun lähdet kylille, pidä tossut maassa. Sille reissulle se jäi, Aaltonen muistelee.

Aaltonen kertoo lehdessä, että legendaarisen mäkikotkan poismeno oli hänelle raskas paikka ja muusikko muistelee Nykästä lämmöllä.

– Matti oli yksinäinen ja maailman ujoin jätkä, mutta meillä synkkasi hyvin. Vedimme kerran Espanjassa yhteisen keikankin. Rauha hänen sielulleen. Ei hän pahojaan tehnyt, joten taivaaseen hän pääsi. Ei elämä tähän lopu. Matti meni vain toiseen kerhoon.

Matti Nykänen kuoli kotonaan Joutsenossa. Entinen mäkihyppääjä oli kuollessaan 55-vuotias. Mäkihyppylegenda Matti Nykänen on siunattiin haudan lepoon Jyväskylässä. Yleisö pääsi tilaisuuden jälkeen kunnioittamaan Nykästä hautajaissaattueen reitillä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat