Me Naiset: Hauskat kotivideot -ohjelman keulakuva Sampo Marjomaa sai yllättävän puhelun – 15 vuoden juontajapesti päättyi kuin seinään: "Sanottiin diplomaattisesti, että tämä loppuu tähän"

1:56
Sampo Marjonmaa koirien hyväntekeväisyystapahtumassa.

Sampo Marjomaan paikalle tulee tubettajana tunnettu Roni Back.

Hauskat kotivideot -ohjelman keulakuva Sampo Marjomaa joutuu lopettamaan ohjelman juontamisen 15 vuoden jälkeen. Hän kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa siitä, miten hän sai tietää asiasta.

Nelonen kertoi tällä viikolla, että kyseinen ohjelma uudistuu ja juontajaksi siihen tulee tubettajana tunnettu Roni Back

Marjomaa oli saanut yllättävän puhelun maaliskuussa kanavalta.

– Ne eivät jatka mun kanssa ohjelmaa, jota mä olen tehnyt viisitoista vuotta rakkaudella Suomen kansalle. Sanottiin diplomaattisesti, että mun osalta tämä päättyy tähän, Marjomaa sanoo Me Naisille.

– Olisin henkilökohtaisesti halunnut jättää jäähyväiset Suomen kansalle, ikään kuin tehdä valtikan vaihdon. Että se ei olisi sellainen, että urpo katosi, ja nyt tilalla on toinen, hän jatkaa haastattelussa. 

Marjomaa kertoo tunteidensa olevan yhä ristiriitaiset ja haikeat, mutta samalla hän on myös ylpeä ja kiitollinen siitä, että on saanut tehdä ohjelmaa.

– Tärkeintä ovat ihmiset, jotka ovat rakastaneet tätä ohjelmaa ja jotka ovat kasvaneet tämän parissa, hän kertoo haastattelussa. 

Monitoimimies

Marjomaa oli ohjelman juontopestin lisäksi myös sen toimittaja ja käsikirjoittaja. Mies on varsinainen moniosaaja, sillä hän on myös muusikko. Hänellä on yhtye metalli- ja country-musiikkia yhdistelevä Dark Country. Hän kertoi bändistään MTV Uutisille kaksi vuotta sitten

– Olen koulutukseltani elokuvaohjaaja ja luonnollisesti olen ohjannut useita musiikkivideoita. Musiikki on englanninkielistä melodista rockia, Marjomaa kertoi.

Lähde: Me Naiset

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja