Tiesitkö? Suosikkijuontaja Sampo Marjomaa on myös muusikko, näyttelijä ja ohjaaja

1:56

Hauskat kotivideot -ohjelman juontajana ja Nelosen kanavaäänenä tunnettu Sampo Marjomaa kertoi kuulumisiaan MTV.fille. Marjomaa myös soittaa yhtyeessä, joka sekoittaa metalli- ja country-musiikkia.

Katso yllä video siitä, miten Sampo Marjomaa käyttää julkisuuskuvaansa hyvään tarkoitukseen.

Juontajatähti Sampo Marjomaa, 42, juontaa, näyttelee, ohjaa ja on muusikko. Hauskat kotivideot -ohjelmaa juontava Marjomaa on todellinen moniosaaja ja sellaisena hän haluaa pysyäkin.

– Vallan hyvin menee! Olin juuri näyttelemässä Christer Lindströmin ohjaamassa Carlotta Mooren kolmas tuleminen -lyhytelokuvassa. Juonsin Oulussa viralliset euroviisuvalvojaiset, kävin Los Angelesissa ja kuvasimme Dark Country -yhtyeeni musiikkivideon Lapinlahden sairaalassa, Marjomaa sanoo.

– Eeppistä meininkiä, siis! Hyvällä tavalla kiireistä. Yritän rauhoittaa kesän, mutta onhan tässä kaikenlaista projektia meneillään.

Marjomaan johtama, metalli- ja country-musiikkia yhdistelevä Dark Country julkaisee näillä näkymin syksyllä uuden pitkäsoiton.

– Olen koulutukseltani elokuvaohjaaja ja luonnollisesti olen ohjannut useita musiikkivideoita. Musiikki on englanninkielistä melodista rockia, Marjomaa kertoo.

– Dark Country on ollut fantasia, jossa yhdistyvät art direction, esiintyminen, laulaminen ja ohjaaminen. Siinä yhdistyy moni elämäni toimintamalleista.

Sampo Marjomaan juontamaan Hauskat kotivideot -ohjelmaan on kuvattu uusi kausi, mutta tuntuu, että ohjelma on ruudussa jatkuvasti.

– Sitä arvotaan, milloin uusi kausi tulee ulos. Mutta vanhoja jaksoja uusitaan koko ajan eli ohjelma on koko ajan televisiossa. Ei ole mitään sellaista, että Hauskat kotivideot jatkuisi, vaan se vain on. Siitä on tullut osa todellisuutta, Marjomaa sanoo.

Marjomaalla riittää vientiä myös juontokeikoille.

– Teen hommia marginaalin ja mainstreamin välissä. Tosi monialaisesti teen, nyt olen tehnyt paljon näyttelijän hommia. Vierailin esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa, mies kertoo.

– Monialaisuus on kiinnostava asia. Joidenkin mielestä suutarin pitäisi pysyä lestissään. Suomessa on tietysti myös pienen maan ongelma eli se, että (julkisuudessa) naama kuluu supernopeasti. Sama ongelma on varmasti esimerkiksi Albaniassa. Jos on voittanut Albanian Idolsin, maan suurimmat staget on äkkiä kierretty.

Marjomaa on tehnyt viime aikoina paljon näyttelijäntöitä, koska se on hänestä mukavaa.

– Uteliaana ihmisenä innostun uusista jutuista. Näytteleminen on myös breikki siihen, että vain tuottaisin ja ohjaisin itse kaiken, Marjomaa kertoo.

– Uskon, että me kaikki pystymme moniin erilaisiin asioihin. Me vain itse rajoitamme sitä. Jos on putkimies, se ei tarkoita sitä, että ei voisi harrastaa balettia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja