Mainos

Me Naiset: Hanna-Riikka Siitosen keuhkot pettivät ja sydän vaurioitui – "En ole koskaan pelännyt yhtä paljon"

Laulaja ja näyttelijä kertoo haastattelussa käyneensä kesällä lähellä kuolemaa.

Hanna-Riikka Siitonen, 45, kertoo Me Naisissa  säikähtäneensä toden teolla terveytensä puolesta viime kesänä.

Siitonen kertoo lehdessä olleensa mökillä kävelemässä jääkaapille, kun hänen hengityksensä salpautui. Hän hoiperteli ulko-ovea kohti ja kaatui alastomana kuistille.

Laulajan isä Matti "Fredi" Siitonen ja aviomies, näyttelijä Janne Virtanen lähtivät viemään Hanna-Riikkaa sairaalaan.

– Olen aina luullut olevani vahva, mutta olenkin pelkuri. Syöpädiagnoosin ohella tämä on elämäni pahin trauma, Siitonen sanoo lehdessä.

– Tajusin kyllä, että nyt on tosi kyseessä. Kuolemanpelko hiipi minuun kuitenkin vasta jälkikäteen. Mieleni pyrki kai suojelemaan minua pahimmalta kaikkein akuuteimpien tapahtumien keskellä.

Sairaalassa selvisi, että Siitosella on molemmissa keuhkoissa veritulppa, joka johtuu todennäköisesti naisen sairastamasta kilpirauhassyövästä. Hänen sydämensä vaurioitui, sillä se sai liian vähän happea. Virallinen diagnoosi oli keuhkoembolia ja akuutti sydänsairaus.

Taikapeili-yhtyeessä menestyneellä Hanna-Riikka Siitoselta löydettiin kilpirauhassyöpä hänen ollessaan 29-vuotias.

Viime kesänä Siitonen hyppäsi tuomarin kenkiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Kerta oli hänelle toinen, sillä ensimmäistä kertaa hän oli tangotuomarina jo vuonna 2007.

– Kun on itse pyrkinyt 25 vuotta ja ollut numero rinnassa, niin tajuaa miltä se tuntuu. Se on minulle helppoa käsittää. Omaan ammattiin kuuluu se epätoivo, pelko ja häpeäkin. Sitä tunnetta ei koskaan unohda, Siitonen kuvaili.

Hanna-Riikka Siitonen ja Janne Virtanen olleet yhdessä vuodesta 2000 ja avioituivat kesäkuussa 2003. Parilla on Vieno-niminen tytär.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja