Flavio Briatore kohauttaa: "Fernando Alonso on vain vuoden pois F1-sarjasta"

Fernando Alonso ei ajanut viimeistä F1-kilpailuaan sunnuntaina Abu Dhabissa, väittää espanjalaiskuskin manageri Flavio Briatore.

Flavio Briatoren ja McLaren-pomo Zak Brownin haastattelut jutun videolla.

Alonso vietti koko viikonlopun jäähyväisiään, mutta mikään ei takaa, etteikö hän voisi sopivan tilaisuuden tullen vielä palata lähtösuoralle formula ykkösissä.

Koko F1-tähden uran hänen taustallaan toiminut Flavio Briatore heittää lisää vettä myllyyn. Värikas italialaismanageri julisti ennen Abu Dhabin kisaa C Moren Toni Vilanderin haastattelussa, ettei ura tosiaan ollut tässä.

– Aika mielenkiintoista kommenttia: ”Tämä ei ole Fernando Alonson viimeinen kilpailu formula ykkösissä. On välivuosi. Hän ajaa testiä ensi kauden aikana McLarenin aikana ja Indy 500 -kilpailun, mutta Fernando Alonso tulee takaisin”, Vilander tiivisti Briatoren kommenttien käännöksen C Moren lähetyksessä.

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown tuli seuraavana Mervi Kallion haastateltavaksi lähtösuoralla. Amerikkalaispomo ei lähde kiistelemään Briatoren kanssa.

– No, hän voi tietää jotain, mitä me emme tiedä, Brown hymyili.

– Mutta hei, Fernando haluaa todellakin jatkaa kisaamistaan ja hän rakastaa formula ykkösiä, hän on nopeampi kuin koskaan, joten en tosiaan sulje sitä pois, Brown kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat