McLaren-tulokas nöyränä kauteen: "On asioita, joissa en ole kovin hyvä"

Formula ykkösten McLaren-tallissa alkavalla kaudella debytoiva Lando Norris pitää tallitoverinsa Carlos Sainzin lyömistä vielä epärealistisena tavoitteena.

Tallitoverin peittoaminen on useimmille sarjan kuljettajille ensimmäisen tavoite, mutta Norris kertoo haluavansa ensimmäiseksi ottaa oppia huomattavasti häntä kokeemmalta Sainzilta.

- Minun täytyy pärjätä hyvin ja näyttää olevani formula ykkösten arvoinen kuljettaja. Jokainen kuljettaja haluaa kaiketi voittaa oman tallitoverinsa. Jos maailma olisi ideaalinen ja olisin täydellinen kuljettaja, niin voittaisin kaikki tallitoverini ja vielä jokaisessa kisassa, Norris kertoi f1today.netin mukaan.

- Tällainen on kuitenkin hyvin epätodennäköistä. En ole sellaisessa tilanteessa. Minun täytyy ottaa oppia Carlosilta ja kehittyä kuljettajana. On ehdottomasti asioita, joissa en ole kovin hyvä. Tämä on oppivuoteni, toivottavasti ensimmäinen monesta, Norris jatkoi.

McLarenin johtoporras on jo vakuutellut, että Norris saa riittävästi aikaa päästä vauhtiin. 19-vuotias brittikuski saa vastaansa myös viime kaudella F2-sarjasta tuttuja kilpakumppaneita, kun Williamsin George Russell ja Toro Rosson Alexander Albon tekevät myös debyyttinsä kuninkuusluokassa.

Lue myös:

    Uusimmat