McLaren-pomo näkee tallinsa toiminnassa jo Mersumaisia piirteitä: "Andreas tekee siitä vieläkin parempaa"

Uutta nousua F1-sarjan kärkikahinoihin tavoittelevan McLaren-tallin toimitusjohtaja Zak Brown kertoo tallinsa toiminnassa näkyvän jo samoja otteita kuin sarjaa hallitsevalla Mercedeksellä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vaikeita vuosia läpikäynyt McLaren on uudistanut merkittävästi rakenteitaan. Brownin mielestä muutokset alkavat viimein tuottaa tuloksia. Tallipomo kertoo kaiken tiivistyvän yhteen sanaan.

– Tiimityöskentely. Jos katsomme talvitestejä, niin olin todella tyytyväinen nähdessäni, että olimme seitsemänä päivänä kahdeksasta ensimmäinen talli radalla, Brown kertoi motorsport.comin mukaan.

– Suurin huomaamani asia on, että kaikilla roolit ovat selvät, kaikki ovat motivoituneita ja tekevät töitä yhdessä erittäin hyvin. Tämän vuoksi näemme sellaisia asioita kuin hyviä varikkopysähdyksiä ja hyvää valmistautumista. Tiimityöskentely tuottaa tällaisia tuloksia. Andreas Seidl (tallipäällikkö) tuo toimintaamme lisää selkeyttä, vastuullisuutta ja fokusta, Brown jatkoi.

Brown katsoo McLarenin toiminnasta löytyvän samoja piirteitä kuin sarjaa viimeiset kaudet suvereenisti hallinneella Mercedeksellä.

– Mercedeksellä on mahtava budjetti, mutta talli on myös ilmiömäisen hyvin johdettu. Heillä ei näyttäisi olevan huonoja viikonloppuja. Se on mahtava kilpatalli. Sitä alan nähdä myös täällä meillä, ja Andreas tekee siitä vieläkin parempaa, Brown vakuutti.

Lue myös:

    Uusimmat