McLaren paljasti kaksi nimeä Daniel Ricciardon mahdollisiksi korvaajiksi

McLaren-talli varautuu ottamaan tuuraajan F1-kuskilleen Daniel Ricciardolle, jos tämä ei ehdi toipua koronavirustartunnastaan ajoissa ennen ensi viikon kauden avausta.

Ricciardon päiviä jatkuneet oireet vahvistuivat perjantaina koronavirustartunnaksi. Näin ollen tallikaveri Lando Norris kantoi vastuun koko testiurakasta Bahrain helteisissä oloissa.

Australialaisella on vielä aikaa toipua sairaudesta ja vapautua eristyksestä ennen kuin ensimmäisen kisaviikonlopun tapahtumat käynnistyvät ensi perjantaina Sakhirin radalla.

McLaren odottaa Ricciardon vapautuvan aikataulun mukaan torstai-iltana. Jos hän antaa edelleen positiivisen testituloksen, tiimillä on jo tuuraajat katsottuna. McLarenilla on käytettävissään moottorivalmistajansa Mercedeksen varamiehistö.

– Siinä kohtaa sopimus Mercedeksen kanssa astuu esiin. Joko Nyck de Vries tai Stoffel Vandoorne istuisi autoon, tallipäällikkö Andreas Seidl kommentoi Auto Motor und Sport -lehdelle.

Näistä McLarenin entisen kisakuskin Vandoornen kalenterissa on kuitenkin kestävyysautojen WEC-sarjan kisa Floridan Sepringin radalla. F2-sarjan ja Formula E -sarjan mestari de Vries olisi puolestaan vapaana.

Lue myös:

    Uusimmat