McLaren-kuski suivaantui keskeytyksestään, tylytti rajusti kilpakumppaniaan – "En tiedä, mitä hän ajatteli"

McLaren-kuljettaja Lando Norris ja Racing Pointin Lance Stroll kolaroivat kohtalokkain seurauksin Barcelonan kilpailun loppupuolella. Kumpikin kilpailija joutui keskeyttämään.

Tilanne syntyi, kun Norris lähti ohittamaan Strollia radan ensimmäisessä mutkassa. Nuori brittikuski ei luovuttanut helpolla, vaan pysyi rohkeasti Strollin rinnalla. Sitten osui.

Osuman johdosta molempien kilpailu päättyi keskeytykseen. Norris ihmetteli kanadalaisen kilpakumppaninsa toimintaa kilpailun jälkeen.

– Hän tiesi, että olin hänen vierellään ykkösmutkassa. En tiedä, mitä hän ajatteli sen jälkeen, Norris ihmettelee Motorsport.comin mukaan.

Norrisin mukaan hän oli kakkosmutkaan tultaessa tarpeeksi Strollin rinnalla, joten kanadalaiskuskin olisi pitänyt antaa hänelle tilaa.

– Olin vielä ulkopuolella, mutta hän alkoi kääntää autoaan vasemmalle. Hän varmaan luuli, että olisin vetäytynyt tai kadonnut johonkin, Norris jatkaa.

– Tiesin, ettei hän aio antaa minulle tarpeeksi tilaa. Minun oli yritettävä vetäytyä tilanteesta, mutta minulla ei ollut tarpeeksi aikaa. 

Lue myös:

    Uusimmat