Mayweather antaa siimaa McGregorille – ehdotti kevyempiä hanskoja

Floyd Mayweather on valmis kohtaamaan Conor McGregorin kahdeksan unssin nyrkkeilyhanskoissa.

Nyrkkeilylegenda Mayweatherin ja vapaaottelun suurimmaksi tähdeksi nousseen McGregorin ottelu käydään Las Vegasissa 26. elokuuta. Yksi iso seikka sopimusneuvotteluissa oli otteluhanskojen koko – nyrkkeilyssä ne ovat yleensä 8-12 unssia painoluokasta riippuen, vapaaottelussa käytetään neljän unssin rukkasia.

McGregor on väittänyt monissa haastatteluissa, että Mayweather haluaisi otella 10 unssin hanskoilla. UFC-kehässä tuhoa varsinkin vasemmalla kädellään tehneen McGregorin iskuissa olisi tuolloin selvästi vähemmän tehoa kuin kevyemmillä hanskoilla oteltaessa.

Huhujen mukaan Mayweather olisi valmis jopa vapaaotteluhanskoihin, mutta yhdysvaltalainen näyttää nyt löytäneen kultaisen keskitien.

– Tässä viestini McGregorille: otellaan kahdeksan unssin (226 grammaa) hanskoilla. McGregor voi otella minkä merkkisillä hanskoilla tahansa. Minä laitan käsiini kahdeksan unssin Grantin hanskat. Tarvitsee McGregor sitten minkä tahansa edun tunteakseen olonsa mukavammaksi kehässä, suostun siihen. Annetaan nyrkkeily- ja vapaaottelufaneille se, mitä he haluavat, Mayweather viestitti Facebook-sivullaan. 

Asia ei ole kuitenkaan vielä tällä selvä, sillä Nevadan urheilukomission on hyväksyttävä ottelussa käytettävät hanskat.

Lähteet: Bleacher Report, Boxing Scene

Lue myös:

    Uusimmat