Conor McGregorilta rehvakas ilmoitus vuoden päätteeksi: "Kaikkien aikojen mahtavin comeback"

Vapaaottelun kuuluisimpiin ottelijoihin kuuluva irlantilainen Conor McGregor julisti vuoden päätteeksi, että hän palaa otteluareenalle. Viimeksi kesällä 2021 otellut McGregor ilmoitti ravintolapöydässä istuen ja viinilasia heilutellen, että hän ottelee Michael Chandleria vastaan 29. kesäkuuta Las Vegasissa.

– Hyvät naiset ja herrat, hyvää uutta vuotta! Haluaisin ilmoittaa paluustani. Kaikkien aikojen mahtavin comeback tapahtuu Las Vegasin International Fight Weekillä 29. kesäkuuta. Vastustajana Michael Chandler ja painona, herra Chandler, 185 paunaa, McGregor mesosi videolla tilillään viestipalvelu X:ssä.

Chandler kertoi ESPN:lle, ettei ole tietoinen mistään virallisesta ottelupäivämäärästä, mutta kertoi olevansa valmis ja "harjoitelleensa juuri tähän matsiin".

McGregorin julistama painoluokka (185 paunaa eli 84 kiloa) on ESPN:n mukaan mielenkiintoinen, sillä sekä McGregorilla että Chandlerilla "luonnollisena" ottelupainona on pidetty 155 paunaa (70 kiloa). McGregor on aiemmin otellut korkeimmillaan 170 paunassa eli 77 kilossa.

– Mikä tahansa paino käy minulle, Chandler sanoi ESPN:lle.

Nähtäväksi jää, toteutuuko ottelu. Vapaaottelujärjestö UFC ei ole ESPN:n mukaan kommentoinut asiaa.

Lue myös:

    Uusimmat